[LIHKG] Galgame推薦及討論區 29 蘭斯10官方中文版發售!!!

1001 回覆
11 Like 2 Dislike

小說係咪完咗?
ching坐咗幾耐
丁到入廠岩岩出院,好似係
一色控股
睇多兩睇真係頂唔順
藍毛真係好正呀
仲要係母系人外娘
好想大大力打佢個屎忽
再一邊揸波一邊奶哂全身
佢應該又係御苑生配音

好想比黑肉騎住un
再lur口水落我塊面
又或者捉住佢對角推車
最後射到佢漂白

Btw成班係度咒我死
chisinlo
一色話三年後一飲得酒就可以既成事實 好似係
講開竹子社
最深刻嘅角色都係響子同千景
響子呢啲家事萬能,佔有慾極高
後生主婦真係好吸引
平時湊開男主,當佢半個仔咁
知道屋企無人睬佢
主動幫佢適應返有家人既生活
仲會大大聲鬧爆佢老母同阿妹

另外千景都係一個幾有魅力既媽媽
平時都只係個工作狂
知道自己掛住做嘢唔理個仔
就開始慢慢理解個仔點諗
安排係大學做show,趁機陪下男主
到最後索性射波

雖然每條攻略線都係公式
妒忌>引誘男主>妒忌>強上男主>妒忌>逼男主中出
但係睇住佢地同個囡鬥快扑男主又幾過癮

一色fans可以去玩game圓夢
唔玩家用機=.=
我又講下最近玩完兩隻拔
虜ノ絆 ~奪われた学園に響く処女の喘ぎ~

有玩開Guilty都知同一公式換湯不換藥。女主被威脅,為左朋友不遭受毒手忍辱負重。劇本花了好多編幅講女主同朋友的日常,點樣互相扶持正能量滿分,再凸出奸角幾冇人性,下下群P,第一次就爆菊
最終GE反殺(其實比人開發哂唔知算唔算GE,好在保住朋友個處),其他路線就係朋友替主女受罪,調教成母豬。
而且女主個人線BE最終都冇屈服,果份高貴不屈的精神喊撚左
Guilty社要down齊特典先好開波,冇特典動態H真心差好遠

支配の教壇Ⅱ
對比Guilty實用度更高,但係戲情太無腦,結局當然全員支配成功。唯獨有個抖S角色同抖S男主硬肛,自問見識少係幾有趣,加分
講埋北見六花隻 QUALIA ~約束の軌跡~
我認為係近幾個月最值得玩的一隻
把メイド聲
仲未過到,最佳記錄係斷埋尾差少少
近幾個月黎講,我就最鐘意9nine,不過近一兩年冇乜食生肉,miss好多好野

尋晚單挑左幾隻都無玉
就放棄左打煌黑
走左去玩刀劍
fd戰力跟唔上,solo又差d,街場直頭係地獄
最大問題係我main棍好難下下中頭,爆唔到第二次角
啱啱過咗
街場啲人好唔掂
3把火屬武,得我用冰
街場10場都唔知有冇2場壓到佢屬
我岩岩都過左,4人14分半,8點半打到而家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞