[LIHKG] Galgame推薦及討論區 29 蘭斯10官方中文版發售!!!

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
魔巧其實都好正, 差一隻人未升爆

btw, E社啲Game好撚多無用到極點既道具
神採同封緘都好玩 戰女神不了...

講主角既魅力蘭斯吸引過戰女神個個太多

遊戲性系列 王賊 巢作之龍

同巢作卡琳 都好玩

巢作間公司遊戲性唔錯 仲有bunny black123

同英雄戰姬二集 蘭斯其實要玩哂咁多集先會覺得10係神作..

如果唔係你對住堆卡都冇感覺

劇情點解冇戀姬系列
魔巧最垃圾係觸發劇情要靠人既level

扮係slg

其實咪又係rpg...

D兵根本就係廢 其實係開技能互轟

我本身太鐘意玩slg同戰略 變相好唔鐘意呢個垃圾系統就玩唔到落去
分數已經反映 A社吊打E社
駁唔到
仲要一周目部份戰鬥已經太難
例如一周目第一次打3姊妹金髮
依家steam賣H GAME真係有前途 唔駛諗點運出日本
仲要係無碼tim~

日本唔比賣~
steam終於有2
戀愛選舉與巧克力(千里線除外)
封緘遊戲性黎講真係唔得,角色平衡好差,共用血條+冇得正常獲得道具呢下太反人類
神採就絕對係頂級,之後天結同system都冇佢咁多野玩
戰女神就太舊,遊戲性追唔上係合理,12集直頭係古董,連zero同v都出左好多年,不過呢兩集補返老賽好多資料,劇情上有感人有熱血,我就幾鐘意,zero入面老賽同女神既相識、同腐海大魔術師既友誼,戰v入面同エクリア既旅途交心,好多段故事都好正,仲要連貫埋幾百年既劇情同其他作品,冇乜邊隻系列,甚至蘭斯都冇去挑戰咁既闊度,深度既話都係大長篇,加上鐘意邊個角色好睇個人喜好既,所以就唔多比較啦
自己打完都忍唔住笑咗
原來係你
其實有d漢化既譯名譯出黎都幾尷
抜きゲーみたいな島に住んでる貧乳はどうすりゃいいですか?
點譯
住係個拔作咁既島上面既居然係飛機場,應該點算好
冇 我既喜好令我唔喜歡戰女系列

加上遊戲性令人卻步 刷刷刷刷刷刷刷

慘過返工
有人打左就可以了
spreadsheets冇noto sans 明明自家野
d字睇得好唔舒服
想發起
1. 將top35同劇情作果行d驚大約分類/比個特點,例如尋找失去的未來(深崎)/命運石之門(奇幻)/clannad(純愛)
2. 大約執一執其他分類既作品,避免list太多同社既,始終雖然有d社隻隻都唔差,但係lv都可能差好遠,柚子/f社/asa/smee之類既大廠其實間中qc都有d浮動,總有d時候會出件痴線野例如千桃出黎

1我唔係隻隻都玩過,所以尋求支援
2既話唔想del大家既野,問下大家意見先
本身有諗過警告人戀愛選舉與巧克力(一周目除外),估唔到而家仲直接
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞