[LIHKG] Galgame推薦及討論區 29 蘭斯10官方中文版發售!!!

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
尋晚用舊版PS4打咗陣刀劍
lag到懷疑人生
粉毛同男主細個果陣經常一齊,後來家庭原因分開。粉毛成日照顧男主,為左幫更多人就做左老師。

多年之後男主轉校到粉毛學讀,粉毛發覺男主成日視奸佢,感覺男主已經變左(其實冇變過呢個先係佢本性),然後比男主老強拍裸照威脅,調教幾次後覺得不可以再落去同男攤牌,話唔再受佢威脅最多攬炒咁。但唔知點解會受邀上男主屋企又一輪調教。然後開始意識到自己的淫蕩,已經變成男的形狀。
粉毛成日口裹說不,但一D反抗都冇,次次都係咁,除左閪痕諗唔到點解釋
最後當然母豬化
きゃべつそふと『さくらの雲*スカアレットの恋』キャスト、サンプルボイス公開。

CV:
猫田みけ
相模恋
花宮すい
如月たま

已經開始有唔少CV係我冇印象
改名又改名
防7好哂位
煌黑腳A同B都自帶防3
防4打後又開始加屬防
之後煌黑套裝技3層係屬性耐性x1.2
套裝技2層係屬性耐性愈高 屬性攻擊愈高
所以疉上防7係有少少諗頭
我成日都覺得第1個受害者通常D劇情都寫得一般....今集最正我覺得係白毛
睇親d人恋カケ心得文都係講彩音線好正 之後
https://bbs.ikfol.com/read.php?tid=833263&sf=714
佳奈巴你無冰武咩?
用水武真係唔掂
你地有冇位
轉用雷雙刀輕鬆打
我就食飯,等陣你邀
我做一做自己野 你玩得起度講一講邀我就入場
不過我話就話有冰武 但係我整左煌黑 龍屬傷應該可觀D 睇你介唔介意
我都off去食飯先
水打火mode同冰唔差好遠,反而用火打火0作用,岩岩都係等佢變左龍mode先夠dam打到佢訓低,不過見都夠力就廢事解釋
唔鍾意guilty嗰種特典分割銷售法,所以今集開始冇買了⋯⋯
this game = >
我本來係想4輕弩無腦打
不過佢地話要冰,我咪就下佢地
唔夠豬,我套輕弩好易死,平時拎黎快刷普通野用
食飽了,小坂井綾巴係咪打
kk 你拉我 MIC字頭
你係咪star字頭 你開左小隊專用場我入唔到
執緊客製,轉頭出黎
入唔到你果個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞