[LIHKG] Galgame推薦及討論區 29 蘭斯10官方中文版發售!!!

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
讀到game啊 但唔見有原文同譯文
見文本鈎子設置有好多選擇 但選擇入面d字 唔知係咩黎
r10打到海路最後卡喺kl到
啲卡好爛 連hornet同lp都冇拎 又冇暗鷺嗰啲
靠香姬同卡拉女王 但對面一出down就仆街
打人又唔夠痛
三周目8cp 難度13
有冇人講下可以點打
咁隻game應該要用特殊碼
記得玩嗰陣 個腦又壓抑又亂到hihi
中後期先冇咁多古怪野
用番VNR
Yuki成日讀唔到
1.咒毒 瑪利亞起溝加防
2. 輸出 睇你有咩人

漢蒂 輸出 雅典娜再copy (著左火先)
冇就上一round據點拎65lv蘭斯張卡 4ap打7倍做主力
冇練神魔隊唯有咁打
同埋破左佢甲先
回血用 自動回復+50%招技回 (eg japan萬年痷 命女大精靈 蟲女王4ap招技)

記得海路係鬥快輸出 唔好慢慢磨
特殊碼其實姐係咩
條link入面 仲講到自己幾好咁
簡單D黎講係用黎Hook番岩個既function location再extract番堆字出黎
vnr定yuki or other都好,有時自動化未必搵到正確既位置出黎
所以就會出現你講果個見文本鈎子設置有好多選擇 但選擇入面d字 唔知係咩黎情況
for example:
文字輸出正確位置係B function
但自動化係搵左A function出黎
咁既情況下,extract A function入面既字就係錯既
呢個時候你就要用特殊碼去hook番B function比vnr食
佢就嘔番堆岩既文字出黎比你翻譯

新果隻SMEE就係咁
https://github.com/project-yuki/YUKI/issues/81
一周目蘭斯10 八回合蘭斯城守衛戰連打都未打就必定淪陷嘅 ?
因為冇斷魔軍嘅兵?

咁我應該點做先可以搵返正確既location/特殊碼出黎
下次T5 T6 就好去斷兵
欣賞下Bad end先
唔知你玩邊隻game
試下MisakaHookFinder?
https://github.com/hanmin0822/MisakaHookFinder
or
google (咩game名) 特殊碼 咁上下字眼去搵
睇左一次的就唔想睇
BE真係太慘

厲害了。 。
見蘭斯10出左中文版 即刻課左金買左
希望蘭斯系列唔好完
惡到
唔劇透, 呢套野唔劇透得~
玩多幾回先~
好空虛

蘭斯系列完左
當年出鬼畜王蘭斯
其實已經完晒劇情

真係無諗過佢會出得完
仲要有中文化
玩返幾隻人妻就可以填補
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞