|Switch機主討論(139)| ARMS角參戰大亂鬥 | Ninjala | 跳繩挑戰 | Paper Maio

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
開頭轉黎轉去排一齊一野秒幾單調,係boss戰幾好玩
不過佢個練習教學幾難排
我見應該都幾多道具下
可以後期好啲掛

但我都係鍾意M & L RPG 多啲
可惜間廠執左
@nintendo.co.jp
偽料理老母
switch不嬲都唔係用紙入金幣
直接響主畫面拎
細個有隻格鬥料理
格鬥料理傳說
佢個設計真係完全屠殺到啲慢/recover差嘅角
不過我覺得個玩法比較單一
整到2046
Switch 隻fifa 2020係咪唔好玩
你當玩緊PS3咁
https://news.yahoo.co.jp/articles/a57e69dd09aa4848d3e8b21146dd90939fe5d47a
【香港時事】日本貿易振興機構(ジェトロ)香港事務所などは15日、香港の日系企業のビジネス環境に関する調査結果を発表した。

回答企業の8割超が「香港国家安全維持法」(国安法)に対する懸念を示し、3割超が「(自社の業務に何らかの)マイナスの影響が生じ得る」と答えた。

港任容許本老翻藍屍書周街派即係唔怕啦
我玩19好多bug,例如球員生涯模式啲AI隊友永遠唔會入波...
上網睇comment大部分都負評
如果買左日ser既online會員,係咪得日ser acc入game先玩到online,其他acc都玩唔到?
買左online既acc先玩到online
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞