|Switch機主討論(139)| ARMS角參戰大亂鬥 | Ninjala | 跳繩挑戰 | Paper Maio

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
Free game唔駛online會員都玩得
(除左tetris 99)
有無人會特登買switch內有軟墊而非突出膠夾住既卡帶盒? (I.e.好似手錶咁入面有軟凹位)好似無咁傷餅帶? 但見carosell一盒6卡槽裝都$80左右。。。有無人知邊度有得買市面鋪貨?信和唔多覺有,謝
要放咁高級既咩? 無見過

如附圖
Spring
呢啲幾廿蚊差唔多啦
係物有所值但唔想先過數等人郵寄,想買現貨,有無人知道實體店邊間鋪賣呢類野,謝
咁你要自己問啲game鋪 或者約人面交
你自己角度覺得要唔要用盒裝? 我本身都有個25蚊膠盒但每次攞覺得刮刮地想再保證好少少者
FFCD新預告
https://www.youtube.com/watch?v=lEeRHrOJTj8

會出免費lite版可玩頭三關, 可以online繼續同完全版人連到13關
多game就要 我都有個類似你上面個啲 不過唔係我自己買既
而家d game舖仲有冇得賣new 3DS/new 2DS ll
今日開返部new3DS 壞壞地 想買過部
定直接去日森買過部算

打住呢隻等6
Ps4 玩都lag.... Switch降埋畫質都唔掂
唔LAG點叫EDF
我係覺得帶盒用兩邊硬膠粒食住餅帶,再拿出黎果下刮到一下,轉帶次數多時會唔太好,不過原來大家都少用就跟大隊,謝謝分享
我唔係為咩刮唔刮壞唔壞個啲原因用
純粹我個盒靚同有個盒攞黎擺晒堆game又方便拎黎拎去
強逼症?
呢隻好似淘寶野

賣80蚊真係發
announced for switch, but -
6/10 Steam
45% Metacritic
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞