|Switch機主討論(139)| ARMS角參戰大亂鬥 | Ninjala | 跳繩挑戰 | Paper Maio

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
係咪冇人玩Catherine,我覺得幾高汁

Btw特緊價嗰隻Mario咩兔子王國抵唔抵屌
PRO制都有假既咩
有冇 HD Rumble? 好易試

同埋假掣多數唔可以撳 home button wake from sleep mode

偏啲嘅可以試下右菇推落跟住用電筒照個頂邊見唔見到下面塊電路板寫住 "THX2 ALLGAMEFANS"?
假掣可能會冇又或者串錯字

其實你有隻舊掣嘅話 side by side 比較應該好易睇得出有冇唔同㗎
可以拆開度下粒電嘅實體大細
可以比較下 face button 字體
比較下 player 嗰幾粒燈
我而家先知pro制可以叫醒sleep mode
個 USB Type-C socket 唔同可能只係唔同 supplier
輕咗嘅話可能係粒電有蠱惑? 如果拆咗粒電都唔同嘅咁我諗要拆開睇下入面先有答案
或者你搵個磅磅下先,話唔定只係你錯覺
pro 同 joy-con 都得,不過 joy-con 得單邊有 home
之前問完各位巴打意見
今日先第一次玩DQ11S
玩到開頭冇耐, 自己成條村俾人滅咗
雖然由同國王第一次見面個刻已經估到
但真係玩到去呢個位就好
好憤怒
後面仲有幾個大嘅sad劇情,呢個位算好少野
1可能supplier問題
2用得耐個質感會唔同左
update
ZeRo都出事

啲女幾正
Mario Rabbit Kingdom Battle係戰略遊戲佳作
但唔好預佢 好有挑戰性
thanks
動物之森玩超過一年
想問下想係mexico eshop買野應該買邊款gift card?
桃鐵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞