|Switch機主討論(139)| ARMS角參戰大亂鬥 | Ninjala | 跳繩挑戰 | Paper Maio

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
『モンスターファーム2』がSwitch、スマホで2020年秋発売決定。シリーズ最高傑作と名高い『2』には400種類以上のモンスターが登場!【先出し週刊ファミ通】
有無人知fifa20 digital version邊度減價
想買隻係飛機玩下
而家得日區碌到卡

美國用paypal / Giftcard
DLC地獄
我上網買giftcard,之後NS ac轉阿根廷,部機地區轉美洲,之後入code,係唔係咁?
NS ac轉就得
主機唔洗轉

阿根廷eshop同以前香港一樣係殘廢版eShop,只可以入code
理論上你只可以入呢度買嘅code
https://store.nintendo.com.ar/

你指嘅gift card 係美版cash card?
唔建議你入美版cash code
殘廢eshop唔似可以deposit(無試過唔sure)
真女神転生來了

Donkey Kong
怪唔知香港碌唔到
之前明明仲得
首先,佢要唔彈game
正啊 等佢出埋2
可惜第3集唔係老任度
zelda botw 同 火紋都好想玩
兩隻都要用好多時間 我應該玩邊隻先
zelda botw
一撚定botw啦
唔該哂
咁係唔係可以用香港信用卡買?
買完就直接係NS輸入?
謝謝
唯有望佢上steam, 想玩多次
前者玩到爆機要200個鐘up,後者就100個鐘up(第一週目)
搵下上一次大叻有講snes嘅係幾時
next next week.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞