|Switch機主討論(139)| ARMS角參戰大亂鬥 | Ninjala | 跳繩挑戰 | Paper Maio

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
ninjala玩落其實ok

btw啱啱入咗witcher3
Switch咁嘅機能嚟講真係算唔錯
今個月switch online 係咪冇 week free play
其實都只係有過兩三次? 只記得有玩火焰無雙,夠我爆機
之前幾個月都有 我都係玩火焰無雙到爆機
https://www.youtube.com/watch?v=V8sUKqtmuUU
無意中見到Xenoblade 2 呢個已妮亞為主既MV,
入面重新剪輯同編排過一D鏡頭內容,
其實妮亞呢個角色真真係舖排左好耐。
注意:MV有重要劇透,未爆Xenoblade2 既話唔好睇
賣海棉圈?
有冇玩開大亂鬥嘅師兄知道點解我隻食人花會唔見左?
太耐冇開過game 啱先開話我唔知乜嘢過咗期
開返就唔見咗
唔太明
我買嗰隻係港版
ac係日版 有無得搞?
code肯定有入到 上年仲拎過嚟玩
頂 真心on9
唔該師兄
英國每週實體遊戲銷量

01 The Last of Us: Part II
02 Bravely Second: End Layer
03 SpongeBob SquarePants: Battle For Bikini Bottom Rehydrated
04 Ring Fit Adventure
05 Animal Crossing: New Horizons
Bravely Second: End Layer
下 咁其他game會唔會咁 , 無啦啦分家.......
即係到時受影響又要買多次dlc!? 屌 咁老任當初就唔好共通啦 真係佢玩晒 on99
做咩無端端又炒起咗個熱潮
超特價
想問下如果之前女朋友部switch
用我嘅ac喺eShop買game
依家我自己又有部switch
login返自己ac down返啲game嘅話
可唔可以兩部switch一齊玩同一隻game
但唔同save
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞