[I/A] 為美好的世界獻上祝福 ! FD (21) 入黎加好友

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
其實係個Ui太似
但Konosuba戰鬥系統方面我覺得好啲
因為可以逐招技控已經變化多好多
隔離淨係有得控大技
玩法已經唔同
Konosuba係差在現階段系統玩法少
但對於一隻新出啲Game少都可以接受
但更新要快啲囉
咪撚話完開啲新玩法又問你想要咩先
最後派石派得少先係最致命
我講嘅都係事實姐
成班講完台伏送得多就到台伏唔送
然後就到日伏係咁送
台伏就乜都無

不過公平啲咁講
除咗送石
台伏好處係課金會平啲
因為台仔除咗月卡仲有季卡比你課
日伏淨係得月卡
而且台伏課金價格會平啲啲(台仔消費物價低啲 調低咗

另外就係有未來視 即係遲更新過日服有得預測更新咩
但事實上係Sonet都有打亂更新次序
課長都仲好多既 我諗營運都未怕住
[9up] 依家前10000 應該得番歐抽人 同埋課長有得入 [/9up]
應該仲有好多人支持緊營運既
kmr: 今日落好大雨 所以送3000 石
打亂次序我覺得冇咩所謂 反而仲有少少新鮮感
不過好似話im@s個合作幾乎就凍過水
入唔同ser影響既只有戰隊戰排名,無非都係排名高送多啲石
想戰隊戰盡快入前排就4ser
唔急住追既就黎1服排我
你咪黎倒米你叫佢玩日ser是咪想佢限限井
曲直難分
一陣down 黎試下
有興趣先買ac
台嘅話 2ser好了 4ser新開 會好多支人
入唔同ser影響既只有戰隊戰排名,無非都係排名高送多啲石
想戰隊戰盡快入前排就4ser
唔急住追既就黎1服
最新傷害
148萬 3508位
今次守到1萬內喇掛
咁都無1萬內我棄Game

全法 Back2王女無上場機會
咁早GEL
冇貼分
應該安全
其實142萬已經就黎6k....
頭幾日既排名都冇太大參考價值...
因為會跳得好快
Auto 上到150萬,排千8
5000內就夠了
通常去到中期開始(星期四/五)就會跳得慢啲
最快通常係頭3日
今獲反正10場有8場都比小怪出手先麻痺
聽天由命啦
出完彩盃再抽好似易d, 大家唔怕就試下

都市傳說
日日都出架喎唔係咩
講完今日就冇出彩盃 真係邪
不過已經多到唔想要
嘩屌 睇完呢個po 真係出彩 好耐冇單抽彩啦
我指單抽中彩
開服到而家玩咁耐淨日日抽足淨係中過1次
每個Post都要講一次
然後講棄Game棄課金到而家都未棄到
係愛呀哈利
次次見有人單抽中望上去個id都係巴打你
有無咁岩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞