[I/A] 為美好的世界獻上祝福 ! FD (21) 入黎加好友

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
今獲145萬傷咁早就已經係1萬線以外
睇黎2萬線都可能要成150萬傷
明明最強回血復活同buff角係智障先岩,而且可以係咁出
而和真就靠超高運(爆擊,閃避)同debuff搵食
但game入面淨係反映佢地既缺點出黎
惠惠係唯一同時反映到優點同缺點嘅角色
拉拉蒂娜淨係識打唔中 都唔硬
和真agger
但智障如果要忠於原作
復活要有屍 少少殘渣都要
角色死左back上場取替左
條屍無位擺
可以整個不死buff,限時內死左可以復活,而且回某個%既血
但就算唔復活,智障回血,清異常,同加buff都唔合格
惠惠係test果時出完爆裂魔法係訓左係地無退場
依個真
話曬都叫一出世就將大祭司嘅技滿曬仲可以點宴會技能
有咩可能啲輔助咁差
Blessing無 都已經唔講果堆對不死族魔法
點搞

Btw 真係希望佢加下大技
智障話曬都係水之女神
無Sacred Create Water得神之拳點搞
訓係度唔退場又唔攻擊佔住個位?
日日auto都好穩定頂傷150萬 1萬線就差唔多咁黎
雙水刺暗刺後排是但兩隻水
頭先先可以-6auto到170萬入前5000
唔洗搞咁多, 俾番智障打undead可以有惠惠大招咁大力 同時對青蛙扣1已經好滿足
你想平衡咪細技淨係AOE+極小補/解狀態囉
渣真今次都可以隨便就偷張王室invite卡 實際上格硬整到佢變0.8隻暗刺
係 好在佢改左直接退場 唔係真係搵鬼用
https://www.youtube.com/watch?v=yTEccyzTbCQ

頭先都諗緊咁擺會唔會好d 一陣再試
我本身用緊呢隊
但成日都係19X先想轉隊搏下
我之前果隊真係太睇對面個動作 我都放棄左
呢隊就穩好多 王出第一下大招前基本上唔駛點睇面
之後就係睇爆擊 我成功爆到幾下依家上到223萬
14位
我練習最多都係20x
女神劍+4/5 差咁遠既咩
28攻真係差幾多架
不過你見前幾位有d都係得+4就知爆多下已經頂左條數
我呢場都爆左起碼6下
.gun
Push
競技日常
2日6次得一次上到暗,但上完都係3隻全中
到底暗係減幾多命中
今個禮拜真係頭寒
試左幾team都冇一場過 穩定地過150萬
武器格硬追到都好
角色真係追唔到
打咁多日第一次上到暗
然後佢一開大技都係3隻照食晒傷
運驚
所以已經放棄左黑暗隊 頂到完場都難
終於實戰打到206保住頭1千先
我發覺梅莉莎好似轉用莉亞SUB會好D
依家和真sub成日差小小放到第3次大技
用莉亞我驚佢唔夠力清小怪

btw 我依家試下用魔隊 果個魔隊痴線佬打到240萬分 雖然我都跟唔到佢d武
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞