[I/A] 為美好的世界獻上祝福 ! FD (21) 入黎加好友

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
冇期望冇失望
非洲如我都中一
泳裝加條尾仔真係好得意
仲未跌特大強化石
我都刷緊
留返俾我喇
又有double?
水著活動角戰鬥畫面又要著返衫 公平咩
normal關兩倍緊
睇唔到後面咩構造

好正
https://konocal.web.app/enemy/page/?id=16101171
下期雷法boss,會麻人,食麻唔食暗
開始後悔冇抽土王女
土4星得土槍同獸奶,唔知點打
睇數值輸出同西爾維亞差唔多,仲多招麻技
土屬法師冇幾多隻 法師隊直接收皮
三刺又冇高星土屬 即係睇土槍同渣劍果堆
齊角既話可能會王女,獸槍,和真/雷奶先發,御劍,凜後備
boss唔食暗,上3刺9成boss大技死清光,但冇土角都要照用
如果搭雷奶既話
和真招大就好似好多餘
王女自己有加速食唔到雷奶加速
獸槍少一招攻擊技
禦劍雖然有解綁 但我諗應該都唔會特登留 大招加物防又冇撚用
成堆痴痴呆呆咁
頭先立下眼土法師原來都唔少雖然都係一堆低星
土屬除左王女同獸奶外其他都唔對路
勉強可以用紅魔3人+凜+獸/雷奶
土修女睇落都難上場
我就諗緊修女雷奶行唔行得通
土法師冇一隻有破防 修女反而仲似必落 只係唔知雙奶個輸出掂唔掂
吸毒兔招麻仲要係高機率 但打boss起碼減半
問題係雙奶打細怪點算
暗刺皇女御劍雷奶土槍
惠惠放頭應該都清到下小怪 反而最擔心真係隻土修女既輸出
麻同普攻個倍率都好低 加上又冇彩土杖
塞另一枝彩風杖比佢就算架啦

不過到時應該都係玩返物隊
卡池4星梅麗莎:優雅的休憩
文字部分就直接說模擬出來的結論吧,模擬出來的結果顯示,即使沒有本體sub,Slv.1也無法超越本體三星火屬性的Slv.5(不計算毒),基本相等,算上毒差距就更大了,滿技能高出不到15%。然後如果生命沒有被威脅到非要屬性護盾救命的話,兩者都被暗梅麗莎Slv.5弔打(三星不計算毒,毒效果如果類似一擊兔的話,中兩次可以反超一截),所以這是一張完全沒有任何必要性可言的卡

如果唔格硬追既話 就可以抽少140抽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞