[I/A] 為美好的世界獻上祝福 ! FD (21) 入黎加好友

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
課完金想棄GAME
50抽0四星

已經有傻鳩比人公開處刑
追咗啦
80抽1隻,仲要唔係王女
其實最近幾次夾夾埋埋百幾都係得一兩隻
廢GAME
睇到d金強化跌咁多好爽
掛?
依家可以睇到人地用咩隊打?
80彩0抽我諗呢到都唔小人試過
依家排名有得睇人用咩隊
BTW唔知用外掛打第1果D咩心態
實俾人封既 浪費自己時間
重點係AVG機率
啱啱再課多張,40抽1隻
咁耐以黎平均應該得2.幾%
及早棄GAME算
隻GAME唔中意我無謂曬心機
呢個淨係睇D課長爆死就預左
好似你之前咁講
送又送得少 機率又西 的確好難留人
依家唔少人留低既原因都係因為歐洲...
非洲人表示留低嘅原因只係因為愛
今期競技場真係打到頭都痛埋
100都試過,小意思

今次隻王女勁唔勁?
試左好撚耐個分都上唔到去
有中加速你話呢
尋日朝早試都好地地 夜晚試刀都試唔返
不過見個第2名同我個隊差唔多 睇下佢會唔會出片
我自己試4號位先出雷奶會回唔切大技
一定要對面開第一次大技果時死一件 雷奶先會趕得切補
但係其他兩個又唔可以太少血 雷奶可能奶唔起
對面單體打雷奶又好易死
唔係KONOSUBA都真係唔會繼續玩

30抽唔出其實都好灰了, 石又派得少, 平時任都係得30-50石左右
但成300石先得一抽 ...
成百抽唔出彩, 都已經唔求PICK UP果隻, 出下D普通野都好丫
次次抽完都想棄
呢一點其實亦都係台服翻身機會
如果台服送多D 或者出下D 6%抽 起碼仲玩得到落去
不過佢送既野應該好過之前world flipper既.................或者兩間都差唔多咁少
根據我玩過依個台版代理另一隻叫crash fever嘅game
依個代理會魔改隻game
正常黎講,滿技3星應該係無課主力
但實際上3星數量同4星差唔多,新角仲要多數係2隻4星+1活動3星
多數4星都搵唔到3星替補
加上送石少抽得少,3星都唔係話想就突得滿
而家上得場既3星主要得活動送個幾隻
變相抽卡只為4星,但送石又少又難抽,唔知想點
如果佢肯改到主角四個都有能力擔大旗而唔係原創角玩哂既話
其實應該會開心D
依家物理隊 除左王女就係兩隻原創角
法隊都叫做全部故事內
btw 一直都唔明點解活動故事成日都拖偶像組落水
依個代理係會將角色改cost數
例如60cost > 65cost 再加強數值
如果佢將堆活動角色改為4星加強能力可以改慮下
btw 一直都唔明點解活動故事成日都拖偶像組落水

印象中係想另外整條劇情線
將佢地變為主軸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞