[I/A] 為美好的世界獻上祝福 ! FD (21) 入黎加好友

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
然後一個月2~3個pool
250抽補底
surf都殺好難課得落
本身仲諗住課個必中
通常係得日服先會送咁少
出面應該會送多啲
同埋應該課金會平d
因為台仔消費力低
唔夠掃蕩卷用 多謝sumzap幫我慳石
殺左surf 我連game都唔想開了
睇下過一陣裝個openvpn 落黎送個ac出去睇下有冇人要算
競技場痛撚到
競技更新左都冇人講野咁

營運係咪諗住果幾隻BOSS LOOP到2046
個關補血關已經玩到燥 今晚完活動都廢時打
隻game悶其實唔緊要 你唔好又悶又難 咁連掛都無心機掛
難又唔得易又唔得即係點
有乜討論
今次人狗線咩位,差2粒女神幣
每周送囡囡
補血關場場auto
記得巴打有暗大波
惠惠,風/雷奶,暗大波,暗dust,火維茲
等光boss補完血,再用大技,試多幾次就3冠
平時auto應該都得? 點會難
下期送禦劍
以下只代表個人立場, 玩法是但揀一種
1. 易 大部分可auto 難/有挑戰性既一場起幾場止 純粹hea玩得閒抽下卡睇劇情就算 強度可以類似依家咁送唔多 但強度無乜變化
2. 難 有難度 要手動 可能仲要肝 但唔該你送多D 限定都出多D 愈出愈強 迫人抽
依家似係兩種既弱點加埋除2 但係無乜優點 送唔多 又無限定 好易狂auto就得又唔係 易斷門 又易斷線 又得閒zip D奇怪難關俾你
我諗同wf一樣等半周年翻身算... 泳裝都唔敢期待
更新左都要收工先打得嫁嘛
物隊上唔到暗百5萬都有難度
法隊用土獸奶,補血加魔防,生存應該不成問題
而且水法算出得齊,應該可以打幾高分
其實果關我自己都覺得唔可以用易難黎形容
只係單純惡意玩家 隻暗回5下=你打一隻中boss血量 呢樣野係做得唔好
練習打到180萬 落場就打唔到
落場打得唔夠百六萬
boss就算中暗大技都打到 2隻
同之前sm女僕一樣
怪有d屈機技能又太隨機的確又係on9 呢點我同意
屌今次個緊急任到而家都3星唔到
係咁補血要45秒搞掂
痴撚線
唯有試多幾次佢唔補血
50%出回血
如果火力夠2 turn殺到 = 要搏1/2機會boss 1次唔回血
如果火力夠3 turn殺到 = 要搏1/4機會boss 2次唔回血
如果火力夠4 turn殺到 = 要搏1/8機會boss 3次唔回血
...
輸出愈低愈睇運

btw,就auto所見
只要火力夠,就算惠惠一黎就開大,比boss回返上去
第2次boss再回血,都可以係風boss開殺前ko佢
而光boss因為夠氣就會開大而唔補血
所以就算係咁補,多數都可以係佢開大後補血前殺到佢
基本上特別關一定要落ipad緩速先好打d
今次法隊好似易打高分好多
但我冇升過虹杖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞