老豆過左身,而家係優先寬敞戶

328 回覆
28 Like 161 Dislike
結婚生仔加老公老婆仔女咪唔洗搬
你又岩,一般係已經有deadline要搬走日期,再早一個月左右先上去睇還原,我做成4-5年真係未試過未傾好就上去睇,睇樓主仲可以有空間諗辦法點樣可以拖可以唔洗走,姐係仲係中前期階段
懷仔係非法居留,幾時有體裇佢?
體恤都要有ground,醫生肯cert佢精神病,咪試吓有無得留低
我一般客退房前幾日先上去睇
未退上去睇真係有d似鳩up,
加上4皮野真係少見,
除非係西客,
要撚鳩佢先收公價。
之前有個西客改晒喉,
入晒牆落晒地,還原晒廚房廁所露台先收兩皮幾重批佢分期俾
呀妹個part係有d 可疑既
第二層樓啊,唔用支那文係咪會死?
樓主係咪弱智?咁大個人周轉唔到唔識問銀行借啊,幾萬蚊要分期還有幾難啊?一個人名就住一至兩人單位好合理,比小小租金重嫌棄地方細,有要求就努力搵錢啦
樓主上面稱武肺做COVID
唔識打武字
或者你可以試下用你同你媽個名入多個申請申請公屋,因為你媽未夠60加唔到名。

你有情緒病,應該睇醫生,叫醫生寫信、搵議員寫信、搵社署社工去跟進同寫信加快公屋個申請,你自己都可以嘗試寫信,要求同你媽申請公屋批准時保留現有居住單位(唔一定批)。
綜援,就係要幫有需要嘅人
反正政府都會將香港人嘅錢唔知洗晒去邊,又成日搵機會送中,我寧願將錢洗多啲落好似樓主你呢種有需要嘅香港人身上

無工返,咁平租
嫌棄政府資助間屋細

納稅人埋單

公屋撚唔諗下自己每日都係用緊其他人交稅黎養你俾間屋你住

重可以咁多要求
理性少少
緊係除名要個碼頭買樓加埋個妹個名啦
唔係唔make sense
係你天真
唔係諗好哂自己先而係諗左人地先
其實有得住已經好好
出面租劏房都要4-5千
樓主請問本身 三人單位 幾大幾多呎?
個故仔有bug,全家搬去同妹住就解決啦,買大單位咪夠住囉
樓主話歡迎人地屌醒佢,到人地真係屌佢啦,佢就話人地口賤,又諗幾百個借口,又呢樣又果樣咁。
大學畢業,基本求生能力都冇,4皮都拎唔出來
諗野又自私,講野又假假地冇句真
成日強調搵唔到工,點知體力又話唔做,飲食又話唔做,sales又話壓力大,真係一路睇佢講野一路屌出聲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞