連續發左同一個夢幾次,見到2020年發生幾件大事(2)

1001 回覆
99 Like 163 Dislike
其實有無可能支共派人落黎扮香港市民走去驗, 做嗰假像呃9人
我終於諗通到,推遲35+選舉夢境時序既解讀,今晚得閒詳細寫
等你
支持
好啊
等你
等絕地巴解讀
好眼瞓聽朝先寫……一路諗住個夢境一路寫,要慢慢寫先寫到
變咗下午
一日
星期一先,見到好多熱門都值得關注,唔想阻礙其他熱門關注,同埋依兩日感覺會發生D事更加令我想得更通更清晰。

講住小小先,恆指10000點可能推遲到2021,因為清楚係選舉後約1兩個月左右先發生,當然會唔會照發生都有可能,疫情方面就好跟住時間走,相信不變,不過因為推遲選舉,咁疫情就會去到2021依然存在,因為夢境見到香港人都係戴住口罩投票,更有可能2022都存在!

同時睇緊關於中美互相投資數字,原來中美互相投資都有增長,令我對夢境有一個新解讀,睇埋依兩日感覺會發生既十。分,麻煩大家俾多兩日我啦
星期一先,見到好多熱門都值得關注,唔想阻礙其他熱門關注,同埋依兩日感覺會發生D事會更加令我解讀更通更清晰。

講住小小先,恆指10000點可能推遲到2021,因為清楚係選舉後約1兩個月左右先發生,當然會唔會照發生都有可能,疫情方面就好跟住時間走,相信不變,不過因為推遲選舉,咁疫情就會去到2021依然存在,因為夢境見到香港人都係戴住口罩投票,更有可能2022都存在!

同時睇緊關於中美互相投資數字,原來中美互相投資都有增長,令我對夢境有一個新解讀,睇埋依兩日感覺會發生既事,麻煩大家俾多兩日我啦
即係2021中美關系會變好,共產黨死唔去?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞