連續發左同一個夢幾次,見到2020年發生幾件大事(2)

1001 回覆
99 Like 163 Dislike
自細一起身就絕大多數發既夢唔記得,發相同夢好小但會記得,每次發相同夢都會日後實現,我冇預知能力,亦唔識玄學,更加唔係防疫同金融專家,我只係照夢境+些小知識解讀,香港人要保持獨立思考,理性分析,唔好沉迷我既夢境。

由年頭開始發第一次依個夢,到4月頭相同夢發左4次開Post,希望分享夢境能夠警惕手足做好防疫開Post至今已經一步步向夢境所見實現中,如果後面有錯誤,唔希望令大家失望或有損失!

年頭夢見以下情景:

1. 中共肺炎去到年尾都唔會完,雖然好多專家都講夏天應該減弱或消失,但係夏天反而變得更加惡,死忙率比依家再高,唔知係唔係變種,定係傳播途徑反而因為夏天特質更多由小動物傳播(夢景係感染或污染) 不過香港人比起全球,中招香港人都算係唔太嚴重,但係中左既死亡率會比依家高好多。大陸大約8-10月就慘不忍睹,年尾都唔好過。

2. 5至6月全球暴動四起死傷嚴重
當然點小得強國。

3. 夢見大陸西南部可能8-9級大地
震(夢境好多雨水同山崩地裂)

4. 恆指插穿1萬,全球股市都好
差,全球失業率好高。

5. 香港人贏到立法會泛民過半。

6. 夢景冇講今年會唔會成立獨立
調查委員會。(點解會咁講)

7. 大比例黑警會中中共肺炎。

8. 中共冇能力履行中美貿易協議

新夢境部份解讀:
1. 689最反餓死街頭

2. 777死前係精神病院渡過餘生

講多次以上只係只係依夢直說,希望以下詳解能幫助手足打疫。
之前前Post

連續發左同一個夢幾次,見到2020年會發生幾件大事
https://lih.kg/1959885
夢境中見到夏天反而傳染性仲多左途徑,其中夢見到會多左經由動物同昆蟲傳播,我自己用香港既環境諗左部份防疫方法同列出高危既居住情況,希望幫到手足!

之前已經講左,病毒會傳播到深色人種爆發(我自己夢境睇到估係非洲,不過印度,巴西都係深色人種所以都有可能係佢地) 後會再變種變得更強傳染性、隱藏度更高同致命率更強,而且會由佢地再回傳大陸,不過天佑香港人,香港雖然會比依家嚴重,但係比起大陸真係九牛一毛!香港人始終會贏撚硬!

夢境提示因糞便含病毒量極高,所以我見到主要會係老鼠同曱甴因夏天會更高生育量同高集中係坑渠同化糞池,唔確定係污染定係會傳染到老鼠而變成鼠疫,再傳人,希望提供一D簡單高效既方法減低受感染機會。

高危家庭:
住村屋、獨立屋、唐樓、冇高層平臺花園既低層住宅同近垃圾房住宅。

因為以上類型都比較接近化糞池同垃圾房,老鼠同曱甴比較喜歡聚居,而且比較容易走入你間屋,需要極為小心。

解決方法:
如果本身間屋無老鼠曱甴既就相信照係冇事,不過就要檢查下渠口既渠閘(依樣除左防垃圾入水喉塞渠,另一個功能係訪老鼠曱甴入屋),高危家庭就更加要檢查或加密防老鼠曱甴入屋,村屋,獨立屋更加要盡量小開窗門,如果有花園門就最好加窗紗門啦,依樣都係入屋途徑。

蚊:
雖然夢見會由蚊傳播,除非大爆發,如果唔係大爆發由蚊傳播機會相對較低。

解決方法:
如果自己都好小蚊咬既人就恭喜你啦!不過盡量小去行山同公園之類多蚊既地方啦!蚊怕水都可以幫到你既。

大陸特產:
係乜,男人自己估下啦,大陸特產,其實今次爆咁勁夢境有講佢地係加速傳染既途徑,不過冇見過報導。

解決方法:
忍忍啦!搵住伍姑娘先囉!

另外夢境提示,天氣唔好既時間病毒傳染率會提高!

解決方法:
閂窗囉!

戴口罩,勤洗手當然要Keep住啦!

渠閘圖片:(盡量要密度高先有用)

有病去睇醫生,你2個月前批中第2點就話真通靈
屌你老母,馬後炮到,睇你前一個post

你2個月前個post根本無:5至6月全球暴動四起死傷嚴重,建議你都係唔好睇打咁多飛機
夢境跟進4月20日 前Post#369

好傷心夢境所見,再進一步發生!高危時刻快到,之前講左夏季(5月5日至8月7日)將再大爆發,不過香港人唔好擔心,香港人抗疫能力始終好強,但係唔可以掉以輕心,晚上有空會講香港人防疫注意。

聯合國組織料非洲或至少30萬人死於疫情

https://news.now.com/home/internatio

前Post 5月20日 #461

提醒大家,我未講嗰件大事已經開始左,本唔想講出黎提醒支共,不過細想後,柒人始終都係會做柒事,就好似老鼠自己走去撩貓打不過提醒大家,香港人雖然樂見結果,但係香港人都會共同受一段時間苦,經濟會想像唔到咁差,做好理財準備,最後香港人會贏撚硬

搵返前Post原來好煩
前Post有講6月中至尾回傳大陸,冇跟開Post自己慢慢睇!
唔撚跟Post就屌既撚樣,回佢都冇意思!
啱啱睇到 即管留名睇下遲啲中唔中
終於開新post 留名支持
疫情個度好似愈來愈中 大家都要小心d始終冇死
睇完你地都on撚9,28日前發生緊示威啦,有病睇醫生。
天佑香港
4月26日 #26已經講左,唔係覆你,係唔屌你都唔得
早幾日想整理好D先開,原來搵返前Post Copy好麻煩
當你預測中,見到你新夢境就知你on撚9。
1. 689最反餓死街頭
2. 777死前係精神病院渡過餘生

有病真係去睇下醫生
好認真唔識玄學
除左美國好似無乜地方真係有暴動四起

不過武肺嗰段寧可信其有
留名參考
你睇下RTHK國際新聞,唔想搵返之前已經有幾個國家暴動,只係冇美國咁勁,今日德國都有

德國居民不滿防疫隔離措施引發警民衝突
https://share.881903.com/?news_id=1315470&category_id=0
自己搵國際新聞,除左美,英,法,仲有其他國家
你終於返黎啦
LM 支持~
D 人唔信唔洗同佢哋拗

多用不推文回覆,廢事啲人唔信又要睇
你睇下英文新聞啦多到數唔晒,連日本都有BLM,非洲都流血衝突wor
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞