連續發左同一個夢幾次,見到2020年發生幾件大事(2)

1001 回覆
99 Like 163 Dislike
新冠肺炎在港肆虐,消息指,一名女警長今(22日)初步確診新冠肺炎,她隸屬刑事及保安處刑事部毒品調查科財富調查組,在灣仔警察總部上班,最後一日上班日為前日(20日)。

據了解,該名女警長住在油塘紀律部隊宿舍,她在前日感到不適,其後求醫,昨日(21日)申請了病假。據了解,警方會積極與衞生防護中心聯絡,並在警總及油塘紀律部隊宿舍加強清潔及消毒。
【23:45】新冠肺炎爆發第三波疫情,警方今日繼警察總部有女警長初步確診後,傍晚再有一名棣屬新界南交通部的男警員初步確診。消息指,他居於葵馥苑紀律部隊宿舍,昨日休假。他過往數周主要在新界南總區總部及機場區辦公室工作。

最新確定夢境:
時間約2020-2021
香港成為貨幣操縱國/洗黑錢天堂
確定戰爭夢境2021,月份未睇到清楚:
夢境見到強國自信美軍唔會敢打陸戰,但係今次強國將受到完全前所未見既陸戰方式打敗!
確定夢境

好多專家都講冷戰,但唔會發生冷戰
香港冇正式宣判洗黑錢天堂
影響就瞓完先講
巴打,等你瞓醒啊

BTW,香港成為貨幣操縱國/洗黑錢天堂都有跡可尋
依家咁嘅市況嗰股市都仲可以跌少少又升返
根本D資金來源都有問題,依家可能已經一步一步咁行緊呢個方向
美國果啲有gps 識追擊指定人物果啲炸彈
洗黑錢天堂影響評級

貨幣操縱國後果
(1)拒絕讓該經濟體獲取美國海外私人投資公司融資;

(2)排除該經濟體在美國政府採購供應地之外;

(3)呼籲國際貨幣基金組織加強對其監督;

(4)指示美國貿易代表在評估是否與該經濟體簽訂貿易協定,或啟動或參與貿易協定談判時,須考慮該經濟體操控滙率的行為。
香港咁低稅,好多好多年前已經有唔小國家有意見,不過英治時代都係講下就算,回歸後都有唔小國家強烈反映,不過香港係國際金融中心同做開係咁,所以好多國家都支持香港,不過往後就唔同世界,夢境解讀應該係依樣野有關,係唔係直接宣判貨幣操縱國/洗黑錢天堂或者係一個新制裁都唔定。
我見到有唔係見過既戰爭方式
戰場會唔會响香港
會唔會係太空戰?
射L左個北斗落黎

輕鬆反轉匪國
23/7 全球確診再創新高近28萬

內地増22宗確診 大連相隔111日再現確診病例
https://share.881903.com?article_id=2348537&article_column_id=21&fallbackurl=/news/china/2348537
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞