連續發左同一個夢幾次,見到2020年發生幾件大事(2)

1001 回覆
99 Like 163 Dislike
你信冇就冇架啦
澳門都冇
隱形傳播鏈先恐怖,會突然爆好多個案出黎

香港就係咁
澳門如果可以守好關口正常都冇事,不過好似開返關?
人傳動物再傳人
水貂=鼬鼠
貓、鼠科同之前有狗都中!

一隻混種短毛貓糞便樣本對新冠病毒測試呈陽性反應

https://share.881903.com?article_id=2347727&article_column_id=11&fallbackurl=/news/local/2347727
即係mink, 皮草嗰啲
今日單日都120單 絕地巴剩係話香港會爆好勁 要我地小心 可唔可具體講下你夢到既香港疫情會有幾嚴峻 係咪最多都係單日百幾單 定會上到單日一千單 死亡人數又會大約有幾多 想你具體少少形容香港疫情既狀況
想知會香港境內會死幾多人
我想同大家確定返,夢境同全球都係講依家係第二波,唔知點解香港會講第三波,6月中開始我原全唔覺得有完過直到依家,夢境講個變種6月中回傳中國,8-10月係第三波中國大爆發至全球,11月至2021年第四波,夢境未講清楚幾時完!應該2021年有可能全年都存在!

不過有個神秘數字出示個幾次就係3777,唔知係代表香港爆到3777人中定係3.777萬人中,定係37.7萬人中。
亦有可能係全球3777萬人中,定係3.777億人中,定係37.77億人中,等侍日後對證!

疫情係2021年依然存在,大家做好防疫,亦唔好恐懼,正面面對先可以逃過今次疫情!恐懼害怕今次病毒只會更易中同死亡!
我感覺個夢唔會變,到依家都係跟夢境行緊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞