一人一套呢生人必睇既戲

1001 回覆
463 Like 20 Dislike
Never look away
We are the lowest of the low!
十年
Tickling Giants
前排netflix落畫前睇,睇到喊
會諗返起同頭條新聞嘅處境好似
最後個主持要離開埃及

titanic🤨

尼個年代係咪已經無人識james cameron
我都會選擇這套
重點係呢套我係同初戀的ex睇,而個時間線係,我係同佢分了手十幾年,同佢回復返朋友身份後第一次同佢出街睇既戲。
而我哋當初重要係因為一個誤會而散,而當刻我同佢對對方都仲係有feel...
十年
The Mist 個結局你真係估佢唔到
呢類月經post一定要覆外國戲先正評
最好就係舊片或者好多教育意義先得
每次見到有人post中文或者商業片就係咁負評
每一套電影對每個都有唔同意義
去否定人地既價值觀來抬高自己好無謂

我自己最鐘意係《北京遇上西雅圖》,就係連登仔最憎既大陸片,中文電影,商業電影

利申:電影系,好多prof都會係咁推咩新浪潮系列或者好小眾好紀錄片先係藝術,但曾經有個prof同我講,只要你夜裡夢回醒來數次,都可以瞬間記起,就係對你最有意義既電影
tom hardy 正
一代宗師
The legend of 1990

引人入勝每隔10分鐘就好感動
仲以為會有IPZ-127
睇完我只覺得好on9,到依家我都唔撚明點解[愛]可以穿越時空創造奇蹟,解決所有問題,仲有咩未來人類幫手,jm9
真係95搭8得好誇張,我睇緊disney童話故事??
有冇人可以解釋下,我真係唔係想扮清高啊,但睇到最後個part我真係黑人問號,個腦好似俾人強姦咁,作者咁樣同發夢end有咩分別,解決一切問題
真係好好睇
可以話係我哩世人暫時睇過最最最投入既電影
開場5分鐘已經令我眼濕濕
之後每隔10分鐘都有感動位
可以話喊足全場
而且個故事好引人入勝
估唔到咁好睇

睇完仲好回味
Eternal sunshine of the spotless mind
Love rosie
閃靈
The Butterfly Effect
你講既睇位我都明但都係覺得太慢 不過會睇埋第二集
睇左心咸左,好好睇
最後點
About time
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞