[不起眼女主角培育法]小說/劇場版綜合討論區8

1001 回覆
26 Like 4 Dislike
青梅永遠都係輸家 定律黎架嘛
唔緊要倫理唔要 我要
不起眼女主角培育法fine。觀後感
https://lih.kg/2071235

無走數
唔介意幫手推下
想問下大家係香港多數邊度買figure, 以前買開都係去日本個陣買埋....
依家封哂關....
我覺得主因係倫也癈丁

佢接受唔到 err 同 學姐依啲叻人,驚佢哋會離開自己

Err只係激化左呢樣野

如果err同佢一齊,肯定俾倫也搞到才能凋零
唔係好事

加藤呢啲普通人先啱佢
你唔可以怪哂倫也廢
倫也咁自卑
都係因為小學時err的逃跑與持續疏離重創倫也的內心
導致倫也的心理扭曲
可以話學姐同err會輸係因為小學件事
令倫也自卑、對他人好意的不信任、不敢接近他人的怯懦
都係現時點同信和
本身訂左好幾隻
有1隻本身4月到延到6月 1隻本身6月到
都唔知幾時拎到
樓主post個3張都好想買, 同埋想買番和服ver,
前排老豆執屋搞到隻gsc惠花左同埋唔見左頂帽, 好撚心痛.........
頂帽真係好易甩有幾次唔小心整跌咗落地
和服我都有買
缺點就係台座要好大力先啪到隻腳入去
留意才能只係凡人對err 嘅期待。
比err有得揀可能佢會揀倫也。

睇最後果幕err幾崩潰就知佢不平凡反而令佢走咗不歸路。

有另一篇文講:
不起眼女主角培育法fine。觀後感
https://lih.kg/2071235
跳起個隻我真係好鐘意 好有feel 好想買
到時出咗睇下有冇現貨
想問下學姊線嘅劇情要睇番9-13/gs邊幾卷
係咪要補埋戀愛節拍器漫畫
本身係學姊派 雖然到第二季後半開始応援惠
聽親Dream Team Triangle都會想補番學姊線
除咗青春豬頭外就係不起眼會令我想追小說
呢樣野係蜂蜜與四葉草 都有相似命題
學姐最後一次個人主場已經係小說第十卷
GS1同GS3戲份都算重
戀愛節拍器就係平行世界嘅學姐線
好似都係丸戶監修所以都值得一睇
出邊有邊幾隻仲可以訂
記得訪談有講過,倫也其實唔係一個小家既人,無論其他人做過d咩佢都可以原諒,但係唯獨err係佢點都冇辦法原諒

完全係愛左反面
好似都截哂訂啦
我都想知
樓主post圖個隻便服裝惠仲有無得訂
感動嘅係個post好熱鬧
多咗好多未見過嘅user名
之前嚟嚟去去都係得我同另外幾個巴打傾
上官網睇二月已經截咗訂
睇完劇場版
LM
過多陣又會變番果幾個
未有新情報果陣真係好靜
好彩有メグミ巴同メグミ巴推po
2月睇完小說 先開始追po 我諗上面啲話題已經loop左幾次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞