[不起眼女主角培育法]小說/劇場版綜合討論區8

1001 回覆
26 Like 4 Dislike
應該係第一套要睇曬動畫(劇場版)同小說先至叫完整既作品
自從知道係斜路喺邊度之後,次次編自己行程都會扮經過
然後乜嘢都遇唔上
舊年12月去過,
淨係見到另一個人影相, 同兩個人練跑
叫方嘉柏木英理咪仲順口
點解我會諗起Angel方加
前果日去睇
除咗有幾對情侶之外
仲有個奇怪嘅組合
一個大媽同一個細路(應該小學低年級)

我心諗:你地知唔知自己睇咩戲架
其實有女仔去睇 見過2個女仔一齊去睇
去amazon買
唔送香港就搵轉運
以萌屬性黎講鍾意詩羽>惠>err, 所以冇諗過柏木英理
cls公司
多謝巴打提供情報
係日拍bid左隻番黎

eriri同學姐係斜路果幕
加埋首dream team triangle
でも確かに恋してた
倫也~
條斜路真係世紀大騙案
又無惠又無櫻
淨係睇過兩季動畫
個人感覺 因為第二季做得幾好睇(對比第一季) 三個女主各有特色
卒之琴日夜晚睇咗
發現戲院要隔開坐 於是買埋隔離個座位自私睇唔受干擾

劇透 未睇嘅飛咗我下面嗰段

睇完第二季
覺得加藤惠 好有現實完美女朋友/老婆feel
於是播到去惠同倫也拖手幾幕真係
但惠生日放飛機 仲上去大阪同學姐英梨梨整Game
惠點會唔嬲啊
但去到最尾Kiss
中間仲加插返惠對住水杯獨白
呢幕真係記入腦啊
大個咗有自己公司
惠個賢妻feel真係好完美
自己好滿意呢個ending

另外 想問有無game/漫畫小說之類
有學姐線 英梨梨線結局?
睇完幾同情兩位
甚至覺得佢哋幾好
我好少何 黨爭作品想玩/睇埋其他女主角路線
學姐英梨梨各有一套外傳漫畫,但係英梨梨連載3卷就腰斬咗(手上得第1卷,想買都買唔到
game就PSV(當年冇PSV而且一樣想買都買唔到
呢套作品本身係小說嚟,動畫先係改編
無嘢喇又睇漏下一句
落斜方向左邊有一棟面口有一棵,不過唔起眼

個位其實有啲遠,行唔到埋去確認,不過張相係上年小弟去東京賞櫻時間影的,有理冇理當佢樱花了。
你公司邊個人識講英文呀
早場會有老人入去涼冷氣
我上星期有婆婆嚟睇,遲到,睇到尾
小說行惠End但又有合理理由比另外兩個退場
就算其他fans唔滿意結局都有IF線漫畫
務求令每個fans都收貨
以往有黨爭嘅作品結局都總會引起罵戰
所以丸戶處理黨爭手法真係好勁
我覺得一個角色要吸引到人唔係話要露幾多肉/有幾多service位
有一個令人深刻既scene就已經夠
惠就係正正做到呢樣野
惠唔需要賣肉都已經好吸引
Eriri點算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞