[不起眼女主角培育法]小說/劇場版綜合討論區8

1001 回覆
26 Like 4 Dislike
果句OK既都,不過整到個畫面咁光有D怪怪地
https://www.youtube.com/watch?v=LNWMKtMMgZo
15:50,exactly我個一下見到個幕既反應
大西

門口果PART同ENDING前睇到好SAD
個人見解:

其實由第一季倫也係斜坡見到惠果陣已經一見鐘情左,只係倫也因為比Eriri傷過先逃避,將自己鐘意惠既感情帶入整game到
由佢對惠果種執著,同唔比佢同異性(表哥)出街,一定要由佢做女主角等等,已經睇得出倫也一早鐘意惠

當然小說番外編有講到佢地一早就相遇左,惠由果陣開始就在意倫也,甚至令我覺覺佢出現係斜坡果到係有意的

自己ff,唔岩勿屌
唔洗諗到惠咁有機心
坡度飛帽果次真係純粹偶遇啫
如果入學試果日唔係佢叫人救倫也出天台
佢地都做唔到同學
唔係
雖然唔討厭eriri,但總會想欺負下佢

自己覺得劇場版有D偏心eriri,做唔到小說入面佢任性既性格出黎,但果段我覺得幾精彩
其實最慘果個係學姐
比人cut戲之如,我覺得倫也唔接受佢最大原因係eriri傷過倫也
其實惠好奸奸嫁
有一集大大聲讀美智留傳比倫也既訊息,等其他人出手
學姐好似類似有講過因為eriri
所以佢一開波就輸左
第十卷學姐好慘
比倫也狠狠咁拒絕
好彩漫畫有補番數
有少少小惡魔屬性
仲有比人講中要害,眼神會變得好黑暗,惠真係好可愛
後期小說d人設
最後一定加一句 有d腹黑屬性
本身唔會將本音講出嚟
但會喺其他地方度show到姖實際上好在意
既係隨和 但又有份執著
表面上唔介意 心底又俾任何人都想要佔有
小惠嘅佔有慾淨係for倫也
如果有個惠咁嘅女仔鐘意你
你都開心啦
成套完左
我呢個動畫黨就覺得女角係吸引, 但係男主著墨不足
佢同一般d毒撚其實冇分別, 只係比較有行動力
岩岩睇套劇場版d女係咁話佢好特別 真係唔太覺
加藤大勝利!
倫也除咗行動力高之外睇人都好準
例如全靠佢個blog先救得番學姐本小說
睇中ERR畫畫才能搵佢整CG圖
仲推到出海同美智留入坑
重要搵到惠呢個好女仔幫自己手
交流能力max就更加唔洗講
根本成浸現充味
決定書展/動漫節入番set小說黎留念
可以代替紅坂朱音 同人傾掂數
究竟幾好口才先做到
佢只係一個有御宅興趣嘅現充
forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=45274&page=&snA=1014&last=
呢篇分析寫得幾好
睇完會更加了解倫也呢個角色
屋企無位儲書,有無正版電子書可以買黎睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞