[不起眼女主角培育法]小說/劇場版綜合討論區8

1001 回覆
26 Like 4 Dislike
一定係aniplex啦 其他全部動畫畫風
你指fine bluray!?
諗住等書展睇吓有冇成套買
而家諗住補番本傳9-13之後睇吓有冇時間重刷劇情版

未試過對一部系列嘅動力咁大
等埋佢出埋其他店舖特典sample先出手
好耐無睇動畫

呢三日追返晒兩季動畫+今日睇埋劇場版
冇訂到隻畢業version, 想要
到時買現貨
訂左
今日睇完真係好感動
雖然本身唔係呢個系列嘅大fans
但係兩季動畫都有睇晒
睇住倫也同惠一步一步咁喺埋一齊
睇到呢個物語大家都喺度夢を追い掛ける
正正因為現實冇可能咁美好
所以當螢幕映現咗一個咁美好嘅故仔
就好似帶到希望同感動俾我咁
不過閃到咁單身狗一個睇完真係有份寂寞同傷感
然後唔同角色歌嘅插入亦都好有feel
安野唱嘅歌一如既往咁高汁
惠推表示100分 perfect池了 二刷gogogo
———————————-
但真係要講有美中不足嘅地方嘅話
應該就係冇詩羽同倫也線訣別嘅劇情
隔離英梨梨起碼都有十年問題
完全感受到因為各種原因冇一齊到嘅感傷
根本倫也到最後都係鐘意err, 但兩個人都知道佢地係埋一齊只會兩個都進步唔到,所以最後倫也揀左才能同佢差唔多既惠

另外仲有倫也冇成功幫到惠慶生嗰度
本身以為後面會有補飛デート嘅場景
點知冇
見到惠咁期待最後落空真係sad
如果真係有愛一定要睇小說 小說更深入描寫角色內心 而且更甜
記得睇埋gs2 gs3
究竟下次再遇上可以令自己鐘意得咁癲嘅作品會係幾時
我都唔係fans, 但睇完個人真係有種傷感同空虛 不過都算係happy end,個結局完得唔錯, 希望後日談都會有動畫化
丸戶將生日約會分三篇放咗落小說特典
三篇都係白到睇唔到字
甜到蛀牙
好多場學姊同ERR啲戲份都插入得好突兀,完全無過場或者帶入一嚟就爆感情
ERR 金毛之恥唔係浪得虛名 唔係佢自爆咁多次惠根本車尾燈都見唔到
睇完即刻訂左隻惠出会いの服Ver
不起眼女主角培育法fine。觀後感
https://lih.kg/2071235
入去留個正皮支持巴打
青梅屬性累事
Btw 傲嬌金毛雙馬尾最強屬性
點會累事,倫理根本對佢default 好感度係100 咁開局都輸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞