部分Antifa被捕者Mugshot

265 回覆
487 Like 14 Dislike
笑4

問一句左定右好睇都叫封建

痛心疾首
中共未必會投資喺廢物身上

我係antiantifa
痴撚曬線要女權 唔可以柔弱 所以變成男人咁嘅髮型

快必?
你講起又係
染彩色
鏟頭
面部釘環
留腋毛腳毛
紋身(當然我唔係反對紋身,我自己都有純粹好多轉變前冇,轉變有紋,好誇張好大範圍or喺面都有)

好似有個checklist咁,其實自由喺邊覺得心靈上冇好自由
北斗之拳褸囉樣,最後自爆而死
笑波子
我究竟睇左D Mug?
其實好多都係anarchist 黎
ENJOY 暴力, 搶野咁

順著BLM 個勢出黎玩

你睇下REDDIT 就明, 佢地係ENJOY 緊
antifa既人會好多去功能化既思想
仲有無性別主義
咁捉得既都比較激進
自然都係極端啲
你就會覺得哇啲女權做咩

但我識唔少女權份子都樣靚身材正
你睇下ted都好多索女講女權
唔洗太sterotype一個terms
因為一個terms有太多流派
定義左會睇得太窄
唔關punk事,本身個五官已經係毒蟲樣
點執都會柒
客觀

其實我一開始只係睇到啲mugshot 諗起睇過啲before after feminism 相搭單問下,當然相信仲有好多”典型女性”樣講女權(第一下想打正常女性樣,不過又會trigger 到部分人)

Post 完點知個個由Antifa轉晒去講女權自己騎劫咗自己個post
CHAZ sub已經變咗佢哋最憎嘅獨裁講CHAZ衰嘢瞬間被remove
純粹鍾意左邊都要比人話係對女性嘅打壓
女權真係cls
望第一眼已經即刻諗起
everyone special
Be yourself

鳩估
紫頭四眼肥婆:oh how do you know ima feminist
呢三件型好多喎
唔好相提並論ok?
激進女權撚多數核突d
多數係仇男肥西
Radfem有個佢look up to嘅所謂second wave fem學者係核突大肥婆黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞