部分Antifa被捕者Mugshot

265 回覆
487 Like 14 Dislike
Joker
咁似bts d十9 fans講d野
有冇咁惡呀, 講都唔講得? 宜家佢哋係 protected class?
口講唔care
實際上

女權 go go go
由爭取男女平等到成為男人,真係明就明,唔明就唔明

我覺得成人後自己選擇都算,有啲已經去到個細路話想然後就幫佢哋打hormones、變drag kid之類係最病態
又幾型
Batman 反派咁樣
女權撚:做咩污名化啲唔跟世俗眼光生活嘅女人
口講唔care,但俾人話奇怪/柒就衝出黎問有咩咁奇怪?有咩咁柒?你歧視我?
話人樣衰都封建
想知你幾前衛
其實第一個係咪antifa黎
手揸鎚仔鐮刀既
個世界不嬲咁 網絡更加直接
禮貌尊重一直都唔係必然
係你啲傻閪成日幻想到個好美好
接受唔到就走返入comfort zone啦溫室垃圾
樣唔樣衰咁撚主觀都俾人屈封建
啲女權撚只要見到對女人有任何外觀上嘅意見都要"被父權撚",成隻支那人咁玻璃心
佢哋係連對女性有任何比較都唔鐘意,關於女人嘅任何事物都要全部接受

其實笑9肥柒矮毒嘅post連登最撚多,但係永遠都見唔到呢堆正義魔人出現,唯獨係關於女性外觀嘅時候就特別易trigger,特別係某啲垃圾女權page最鐘意拎肥柒男人講笑雙重標準
成班缺乏自我認同既人 搞到自己人唔似人就係話為咗人地會記得你 同個幾丁友圍爐
毒撚都有自知之明會收收埋埋 佢地反而係想將自己既低劣品味同思維去污染世界
信教嘅人本身就愚昧
唔鐘意典型女性形象,所以揀一個非常唔典型嘅形象
咁佢地都仲係玩緊stereotype 呢個遊戲
hippies 染髮 爛衫爛褲 食大麻

好叛逆好潮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞