部分Antifa被捕者Mugshot

265 回覆
487 Like 14 Dislike
同breaking bed 入面係咁食冰毒既人一樣
整到咁唔係奇怪嘅
係好撚柒
除咗光頭有星,同紅頭紋身我覺得激咗啲外,其他真係短髮+染髮咋喎
唔奇怪 柒姐 你咪"顯示自己唔受世俗對典型女性形象局限" d人自己覺得你柒姐 你唔care咪唔care

依個咪就係佢哋嘅中心思想囉
真心請教佢哋點阻止咗你把口
依家好興染藍綠髮喎...街上好多長髮女仔都染灰藍灰綠啦,我唔覺得怪,有啲仲染得幾靚
社會垃圾
點解女人要為咗做人條女而放棄自己想做嘅野
我唔支持極端女權,因為係反向歧視
但我支持男女平等,邊個都唔係邊個嘅附屬品
對耳仔唔尖既?
失敗
人地鐘意點咪點 連登仔走嚟批鬥人唔夠正常 傻撚左?
就真係「有啲」囉
女人短髮好睇已經少 仲要特別色
加埋好睇都算 問題係唔好睇
未免太過你所謂嘅「無視世俗」
「好唔好睇」本身就係世俗觀感啦
佢哋既然要無視世俗,又點會care人哋覺得唔好睇
第一個讀撚到揸埋共產黨徽都唔激仲有咩係激,我睇法係依班人中撚晒https://lih.kg/1778543高學歷廢青巴之前講過嘅前KGB特工講共產黨點顛覆一個社會,佢哋完全係第一步demoralisation受害者

Btw瞓醒一睇個post重點去晒女權依part睇嚟我用錯字,用奇怪trigger 到,用柒會好啲,既然大家講開繼續熱烈討論啦

First wave 爭取男女平等
Second wave 唔需要男人
Third wave 就係打破所謂stereotypes,隔硬整柒自己就叫身體自主,然後圈内就互讚大家靚,睇唔慣問下點解要咁柒就閪咁屌你保守乜乜乜問下點解要咁柒上面有啲就隔硬屈埋我批鬥,迫佢哋典型唔講以為我求其貼幾幅google 頭幾張result就好似要捉佢哋去勞改咁
所以我覺得問題唔在於女權問題
女權撚已自動無視此留言
乜撚都話批鬥,我捉撚咗佢哋跪玻璃殺自己老豆老母未?就係你啲柒頭亂咁用搞到依啲字眼冇晒原本嚴重性,用錯奇怪依個字trigger 到你,改返點解讀完要整到自己咁柒一個好普通嘅問題,你係咪傻撚咗?

諗諗下依個外觀變化一個旁人可以點形容先唔會trigger好似你依啲撚樣彈出嚟話批鬥奇怪trigger,鬼五馬六trigger,標奇立異應該會好啲,第一下打嗰陣簡簡單單諗起用咗奇怪trigger到你條柒頭真係唔好意思
係要變得咁標奇立異,想知教緊啲人乜鳩,咁樣好似純粹疑問啲唔會踩親你條柒頭
掉翻轉講根本美國文化一直保留住Antifa/Suicide squad
班Antifa其實自己都代入咗角色
痴撚線
個個都好似吸毒咁
我鐘意右wo真心
想點咪點
關你撚事咩
連登仲封建過老豆老母
呢啲純粹係執下打扮
仲有好多係transgender, 連對波都割走埋都有一堆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞