部分Antifa被捕者Mugshot

265 回覆
487 Like 14 Dislike
想睇極右既又係乜野樣
下排左2係咪cosplay緊negasonic teenage warhead
本地天然左呢幾日都兜售緊呢D嘢啦,所以人一左就選唔落。
傳道書10:2 :「智慧人的心居右,愚昧人的心居左」
前兩日先被左仔話係黐線,自己唔明,好抗拒就話係黐線,咁都係客觀理性? 係迷信卦?
本地搞一年都係捍衛原本個約法咋,無標奇立異僭建任何烏托邦新嘢。雙普選亦係基本法講明07年就應該有。第一個死咗嘅梁生,明顯之前係愛國人士嚟。起碼比只懂返大陸叫雞的狗更愛國。
點同美國呢班嘢。
左下billie eilish
求其貼咗嘅依幾幅邊幅係普通短髮?小弟見識少連光頭塊臉有幾粒星都可以平心而論正常

我要反抗典型男性形象應該點做?
cut 左條j
Cocaine before and after
而家睇返套戲發現 Jenny 真係臭雞收兵扮女神既始祖

比港女行前左好多年
Enlighten me, 邊方面同破壞咗啲咩?物理上定社會結構上,真心冇點搵到依方面資料
其實中心思想都係你想做咩就做咩
覺得靚同舒服就去做,唔洗理社會比你既定位
即係你鐘意著女裝又得
你覺得真係男裝比較好睇又得
不過通常活躍果班都比其他人對社會定型更不認同
所以個變化先比較大
咁非主流唔代表有問題ge
正如男性可以留長髮染highlight咁
改變社會心目中固定ge性別定形

不過好唔好睇就真係見人見智
衰仔樂園
唔奇怪 柒姐 你咪"顯示自己唔受世俗對典型女性形象局限" d人自己覺得你柒姐 你唔care咪唔care
尾二果個係orange is the new black嘅演員
右面光頭個look係劇中造型
左面係佢平時個樣
大家唔好跟車太貼
SJW嘅progressive
woman can not be woman to be woman
you have to act and look like men

個自主係比人guide嘅自主真係非常progressive
第一張相個女仔 中間個幅係咪整緊共產黨標誌
女權果班係邪教嚟
呃女人入局
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞