信用卡討論區(93)今宵多珍重

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
想請問
Red 卡係咪都食到hsbc 百老匯最新優惠? 6% +2%
但我一開頭用vs 登記左, 洗唔洗用red 再登記過?
定係已經係共通?
想出部iphone11食迎新

已經有hsbc red, vs, citi rewards, ae 大頭細頭CX, DBS BLACK,大新BA, Simple cash, earnmore,

係咪得返ae blue 可以選擇

唔洗
由2020年7月1日至8月31日,憑滙豐信用卡於「最紅大折日 - 本地簽賬優惠」可享高達額外$1,000「獎賞錢」:

優惠1:累積合資格簽賬滿港幣8,000元,可享額外5%「獎賞錢」回贈,最高可達額外$600「獎賞錢」
優惠2:全期累積合資格簽賬滿港幣30,000元,更多享額外$400「獎賞錢」

有無人知交稅/交保險, 當唔當本地簽賬
有冇 activate佢?
唔當
PPS d 優惠通常都係針對新單
由2020年7月1日至8月31日,憑滙豐信用卡於「最紅大折日 - 本地簽賬優惠」可享高達額外$1,000「獎賞錢」:

優惠1:累積合資格簽賬滿港幣8,000元,可享額外5%「獎賞錢」回贈,最高可達額外$600「獎賞錢」

有冇人知仲可唔可以攞埋百老匯果6%
唔得 萬寧同百記都唔計
除左最紅揀左賞家居
邊張里數卡抵屌過佢?
咁交稅/保險係咪求奇用一張卡/pps 左佢算
反正無咩優惠食到
我都啱啱出咗iphone 11 用earnmore 去蘇寧買,滿6000 - 400 ,本身64gb 5699 要買個clear case total 5998 個店員幫我寫到6000

本身online 申請回100 ,迎新回500,2% 又回120 ,total 回 1120 ,如果用apple pay 回多3% 就回1300
Paypal唔知計唔計
驚佢當 以電子錢包所作的交易
交保險費用大貓白金卡或以上都有粒黃豆食吓
留名
咩係藍色
今年有撚稅交咩
惡法嘢
美國勢力?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞