信用卡討論區(93)今宵多珍重

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
今日都收到
原本有學生金卡同advance visa

轉咗red之後中最紅自主同最紅海外就用番金卡
網上同埋超市嗰啲就用red

咁樣係咪轉完之後仲著數

換晒新機
其實咩事cut? 取消咗Adv level?
係咩
無試過喎
咁佢唔玩依個products 你都冇計如果我係你我會試下R VS
一係佢就取消埋adv account
cut d唔cut d
黎緊去駕院報考車,有一萬蚊,有咩卡可以申請食個迎新? 已有scsc同hsbc red
屌佢老母 申請2次red都唔批
取消咗好耐啦
有冇巴打知citibank如果用銀通atm存款 有冇手續費?
屋企附近冇citi atm
岩岩整完都係碌卡
學生冇120k年薪同60k資產,本身好少網購

同埋kind of plan咗呢半年會申請邊幾張卡,無謂申請多咗少用嘅red 卡,但係依家大貓送到上門 回贈嘅categories又冇少到

不過唔明咩叫冇咗3年期rc
專屬戶口卡就是但啦等遲d出嚟做幾年嘢開premier
Red卡同學生卡分別係邊
我都唔知
我整張asiamiles咋
存款唔係間間銀行都要存返自己既atm/食錢機架咩
https://www.citibank.com.hk/chinese/banking/debit-mastercard.htm?lid=HKZHCBLBGLNTLCitibankDebitMastercardBABN
於全港多部Citibank 或JETCO自動櫃員機, 及全球Citibank自動櫃員機提款,均豁免手續費。
存款
存款要去反citi
存款全部行都要返自己行
一係就揾間有戶口既行存入去FPS囉

所以點解恆生支銀以前落黎多客唔係冇原因...
係而家先冇咁必須
睇錯咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞