信用卡討論區(93)今宵多珍重

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
一味就識challenge 人..
俾啲理據出黎得唔得..
想打低「autopay 一定無」個論據咪撻啲autopay有4%證明出黎..
你俾到出黎,我咪認我錯咗囉.
做咩姐你
我而家咪話比佢知用同一張dbs black都可以6蚊里既方法
留名學嘢
屌!
係咪同一條友嚟㗎?

自己諗啦,而家stake MCO算係近月來最化算,不過仲有無得跌呢,我無水晶球答唔到
咁上面幾樣邊樣有邊樣無
HSBC Red 卡4% RC或中伏分享 (6) 黑警五毛支那死全家 反送中一週年
https://lih.kg/2022862
如果想要Cash Rebate,用邊張信用卡Apple Pay最好?
你係唔係話top up八仔 through Apple Pay?
人哋話安信earnmore最好..

但如果平時消費apple pay我建議hsbc vs中cat, 同red網上..
係。我係指用Apple Pay top up八仔
HSBC Red係Apple pay增值八達通唔係只有0.4%?
Citi cash back, 大新one+ 都係1%
冇乜事都唔好申earnmore..
利申:都唔用CUP
係...30日前top up仲有extra.
有啊
關咩事?網購?
啱啱cut左scam 今年應該會換新iphone 大家有咩卡推介下?
waive唔到年費所以cut?
所有電子錢包都冇
黎緊簽幾萬蚊,迎新食咩好(已有HSBC VS, SC Asia Miles / Simply Cash)

係咪Citi最好?
係啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞