啱channel花生真係一浪接一浪

1001 回覆
305 Like 14 Dislike
你係咪都好想加入公司
間唔中執一兩Q呢?
條仔有無打人,我唔知
條女有無派帽,我唔知
但我唯一知道嘅係肥仔會成為最大輸家
師兄係咁有撚用咩
電影係年年畢業啲人都好有心la
差人先生 佢話告喎
無話打人啱喎
搞上公眾層面,就一定要睇埋背景原因啦
真係帽左人的話,道德上係錯喎
應該講緊roy鎖條女係office 所以內部處分?
鍾意睇郊遊個系列,但新嗰啲片尤其係指指點點。。。
anyway好睇utuber又係黃嘅愈黎愈少,要加油
啱啊
屌呢個女人真係賤到仆街

真心其他人都好比心機好努力 見到有進步

依家比佢咁樣攬炒
睇微辣多數小學雞多 仲要幫啲”藝人”開晒IG fans pagejm9
個mk仔同條女一早有嘢啦
欲蓋彌彰話條女同阿呆分手後先一齊,女嘅又話冇mk 嘅wts 同電話,做得太明顯啦嘩

就咁睇相我唔知點打可以打到咁,照推斷9成係搶電話然後個女人跌落地啦

不過誰是誰非都好,見呢兩條狗男女一早搭好晒雞棚再搵埋人ig帶風向,就知呢兩個人心腸都幾毒
差人先生 佢話告喎
佢大可以出文字post就算
其實肥仔都講得好白
就係條mk要同啱channel攬炒
睇個galaxyman ig已經覺得mk到不得了
擺明係見公司唔想處理 嬲嬲地咪叫埋條仔吹雞
條女幾識玩 依家公司點處理都死
on9就早抖未審先判 獌以你為恥
點解講到full pay 買咗個舖位咁
睇肥仔個post 本身二人達成共識 即係女方都接受左啦
隔一個月現任男朋友又想搞大件事 仲要女方唔肯上去再傾
明眼人都睇得出MK仔想搞死啱channel 唔俾女方上去傾
肥仔會唔會後悔搵MK仔上佢地live show做嘉賓
Mk直接出律師信啦 使撚放上網批鬥咩
而家小學生圍p 搵認同咩
仲文 仲你老味 最好佢消失埋
呢個mk仔住公屋咁撚多錢又開ig shop又開酒吧
我都有野爆
上年陳麗柔未同呀呆一齊
我係荔枝角見到佢拖住條仔拍拖
點知隔咗兩三個月
Armchannel就傳佢同呀呆有野
正常有腦都唔會咁快就決定同公司同事拍拖
佢地仲要做social media

肥仔真係要好好處理下公司啲人事問題
唔係咁搞法
下次又爆單勁既出黎
你知唔知開間studio都要6位數起錶
手肘傷係近內側, 如果係比人用硬野打, 跟住起手擋, 又或者仆親, 係的確有機會會做到呢個傷, 所以呢個唔評論
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞