啱channel花生真係一浪接一浪

1001 回覆
305 Like 14 Dislike
討論個mk仔,個mk仔就一定係贏家,本來就唔撚關佢事。
柔柔同Roy就點都輸。

最慘係肥仔
不過等睇陳麗柔同條mk好快散
條mk做野真係好撚on9
唔講其它先,而定呢條友搞到單野好撚柒
周圍辣火頭
肥仔蝦叔加油
大家討論還討論
不推文啦
其實分咗手幾耐先俾再拍拖?
一個月?半年?一年?
感情嘅嘢有得咁樣計架咩
好心啦咁大個人感情事私底下解決啦仲細咩, 下下放上網搲爛塊面。我當你真係人地分手之後先一齊, 一齊咁短時間根本唔適合咁高調去介入+同網民互鬧。呢個世界唔係淨係「對與錯」咁簡單, 就算你岩哂都好 處理既手法係好重要。成熟既人係會低調處理私人事 等成件事完滿解決先出嚟一次過解釋, 特別係做幕前。而家兩邊各執一詞 嗰個Galaxyman又搵佢既朋友去鬧Roy搞到咁大 我好肯定咁講最尾全部人都輸 仲要搞衰埋啱channel
玩呀奇passport果集
下下屌到呀奇勁盡
個mk格出晒黎

之後有tomfatki
佢地圍內可能都頂唔順
客觀現實就係條仔搞到啱Channel 混血肥仔 陳麗柔 阿呆 全部都有影響 順帶提升埋自己知名度 去賣衫又好乜鳩都好順便又有條女可以玩玩完一頭幾個月玩到厭咪換過個囉高手高手高高手
咪又係抄黎抄去出嘅嘢 on99
但最後埋尾都係得佢同法老,眼睇似另外3個中途放棄咗
條MK依家係咁撥火
係威既三口六面就拆掂佢啦 係網上面講咁多做乜鳩 你估全世界都留意緊你地咩
真心好撚肉酸
係自己個po圍爐以為自己好撚疊馬
係到瘋狂出po係到公審人以為大聲就係有道理就係啱咁做乜鳩
你係要公審佢就擺曬啲證據出黎大家都會幫你去屌爆佢
依家咁算點出兩個po打一大渣字就係真相咩
就咁定性啦總之矛頭直指呢個戇鳩仔
至於陳麗柔同啊呆之間嘅事等混血肥仔出嚟解釋
咁就梗係唔係射住個人影喇
個天花咁高,影住個大環境
其實咁撚高調搞大佢 唔係想封殺roy去合理化自己綠咗佢都唔撚信
屌你老母
知唔知好醜呀 小公主
啲口吻咁似mk仔撩人出黎隻抽
無左個垃圾mk
一帆風順
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞