啱channel花生真係一浪接一浪

1001 回覆
305 Like 14 Dislike
有定律嘅咩
其實真係好撚戇鳩
反正遲啲混血肥仔都會出嚟解釋㗎啦
有咁撚柒多日唔揀係要揀今日
呢個戇鳩仔冇眼睇
真係勞煩老細
根據無罪假定,暫時mk仔同柔柔係一啲有力證據都無拎出嚟,Roy呢一刻應該係無罪,但已經被公審?
可能係無縫接軌 但佢地自己岩撚哂 明明好撚有問題
頂點解咁似條新片內容
上黎連登同大家對質啦
講真如果陳樓柔自己出嚟講我會揀信掛
經過完呢個戇鳩仔把口之後
我淨係知道呢條友戇鳩係一定嘅
唔好咁認真,我都喺聽psycho 嗰tutor 講,冇fact check
唔講呢單野
以前huge佢玩福正果d就得 自己比人玩就發哂老脾
小氣到仆街
就嚟執笠㗎啦,全部都唔生性
淨係得返蝦條撐住
唔識又入呢個post唔知做乜鳩
講網絡垃雜 有排都未到啱Channel
好好笑 佢個三撇鬚
睇左仲民個post 留個comment唔岩聽就叫人上鋪頭對佢對質
心諗你邊位 洗撚同佢交代咁多
分手半個月就即刻埋到位 大家知咩事啦
點解你會覺得要交片出嚟
個mk仔係咁post story曬馬柒到打冷震
貴圈真亂
大家都好似見到打女人就先入為主左咁
嗰個乜仲民話4月13號啊Roy係公司打陳麗柔,咁一定可以公開施暴片段,點都會有cctv嘛。而且channel一直有出片,有冇傷睇片就知,例如二五仔陳麗柔着短褲可以見到,同仲民po出嚟嘅完全唔一樣,咁都唔排除佢新陳代謝好或者遮瑕。
大家唔好咁易比人帶風向同跟車太貼啦,分析下再mon都未遲
huge根本就係比條撚樣搞死
真心唔知原來咁多office會影人做野
咁大壓迫感都當正常
睇返多少少資料

原來有錄影功能 就必須主動告知僱員
而且唔可以對準特定嘅人/特定嘅群體

真心唔知大家原來咁熟私隱條例
睇呢條live果時都覺得條仔同陳麗柔有啲野
當然未必係一齊左
但一定係比同ban姐芊蕙子熟好多
你見條仔講野永遠都係對住陳麗柔咁滯
如果真係有打
肥仔交唔交都死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞