啱channel花生真係一浪接一浪

1001 回覆
305 Like 14 Dislike
明顯要搞大件事
如果真係有打 就似用硬物打
陳麗柔係903做歐陽志強比人屌到傻
係呀 我最火滾係擺埋公司上枱 嬲到我訓唔到

你係為公司好 又有證據自己去報警囉屌
有名氣有樣大把毒撚報啦
可能一齊之前就講定呢 成個process 咁快
一定唔係仆親/撻先
自己試下扮仆扮撻,
無論咩方向點仆點撻都一定係膝頭最傷,
除非佢生理構造異於常人/唔係仆係地

但都冇理由一撻撻咁得意
又多單花生
話時話夾公仔單野都未食夠
Q&A佢自己講左唔係
本身已經少左廣告接
搞咁多嘢,間接影響公司
肥仔要撐住
條MK仔想出位?冇嘢搞搵嘢嚟搞
"咁憎警察,有事嗰陣又去揾警察?"
藍絲好興講呢句,但我覺得錯唔哂。

721或者好似你講姦殺案,呢啲咁嚴重咁緊急就梗係要揾狗,始終得狗有權力處理到
但而家呢單,我就咁睇,似私人糾紛多啲(隔咗兩個月先話報狗,而且係因為個男嘅唔處理唔交代所以先報)。如果你同我講呢單嘢好緊急,我唔會信。
佢大把方法可以唔洗經狗處理呢單嘢,最好辦法就係post哂上網等網絡公審佢,但佢而家話去報狗?
就係間瑜伽房?
其實其他人都好努力 淫佬都好比心機

我都一路有睇支持佢
啲傷痕相好似當年theresa爆比大波謙啲相呀!
又咁講 如果真係咁搞死左
佢地又真係抵屌喎
肥仔用咁多心機搞檔野
Yes
你話係柔自己打本開搵撚信
成個啱channel執柒咗去啦
啲片水準每況愈下
靜係掛住搞兒女私情 貴圈真亂

倒不如做Reality Show 啦
捉哂佢哋入間屋到
拍套香港版嘅too hot to handle
如果呀Roy無做錯任何野
點解肥仔要內部處分佢
而呀Roy又接受處分呢?

姐係肥仔有睇過cctv睇到呀Roy lock佢/打佢?(禁錮/傷人)

如果係鬧交有推撞下
咁小事又洗唔洗內部處分?
擺明想攬炒埋公司啦點會仲諗為咩公司好
就係鐘意屌鳩你d笨柒
真心mk仔
其實仲文唔係一黎就話報狗 俾左個限期公司同對方處理 但對方無再進一步行動 佢先話報 (亦因為咁俾ig啲人屌)
即係一開始諗住私了 對方就闊佬懶理 先揾第三方

再講社會性謀殺 睇得日劇多咩
知唔知香港人係呢啲事上面最善忘 而所謂出鏡就最厚面皮
大至早排日日講小豬 以加咪又無人講
識得呢啲youtube明星又唔多 可以有幾社會性謀殺到
Locked呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞