啱channel花生真係一浪接一浪

1001 回覆
305 Like 14 Dislike
冇text真係搵鬼信
不過更有理由懷疑roy真係覺得自己比人戴左綠帽
有冇郁手就唔知
但我估應該有當面對質同肢體接觸
女方就當然會發大件事去講
不過講到自己完全冇錯站係道德高地我就唔多信喇
肥仔應該炒哂兩個保返armchannel
有無打都好,梗係唔交喇
公開點都不利過唔公開
同埋本來就係公司內部嘅機密嚟
係擺咗上網先被迫要交代
點都會得罪是但一方
點解阿呆唔出聲
咩原因都要屌啦打女人 如果真係佢打既話
組織緊
柔覺得阿呆今日條live擺明串佢偷食
睇怕都係呀呆知道戴綠帽 嬲得濟打條女

條女之前已經成日去人間bar 你話同條mk冇野都唔信啦 又邀人上你個live 散左兩三星期就一齊

兩邊都係on9 兒女私情搵間公司黎靠飛 肥仔真係多得呢班on9唔少 之前個靜音又係咁
可能我哋諗嘅半個月了解同佢哋唔同
可能佢哋半個月每日了解十幾個鐘
屌講真要女有才華仲食到一兩件啦
屌有咩三七21自己私底下解決咗佢咪算囉
究竟MK仔算唔算男人
聽日睇阿呆
李萬磯條垃圾咪就係陳麗柔best fd
女就知者 男既圖都無張鬼知邊個咩
得肥仔一個成熟冇用 條女成熟d就唔會係網上面咁搞啦 依家成村人係度食花生
有證據既話你鍾意告到條仔坐監都得啦 唔駛擺上枱面搞臭埋啱channel個朵呀
就算件事係男定女唔啱都好

個星際男真係好撚柒
好似爭在未撻朵
肥仔真係慘
打女人既男人就一定係仆街,呢樣冇得拗。

不過如果條女比帽人戴,條女都唔抵可憐。
想galaxy仆街其實好難
佢係世界仔來
最好就ignore佢所有news
你越推佢越開心

你地跟開呢個人都不難發現條友幾個月就一單嘢
對上嗰次就話自己係黃比人打壓間垃圾鴉片煙館
冇圖你講咩都得啦
佢就係想依家咩證據都未有就帶啲人屌9人

講真 佢一早就知條女”俾人打” 但又唔叫條女去驗傷?
條mk啲朋友都幾好笑
叫阿呆攞證據出嚟證明自己無打人
點撚樣證明
唔係應該條mk同柔姐攞證據咩
今鋪肥仔應該要炒晒了
留是但一邊
都應該比人洗youtube 留言
清楚到咁 呀呆??
大力小小就成身瘀 唔知仲以為你係大笨象
查查 我係仔都幾鍾意睇你
加油
有冇證據俾人打壓? 定其實想吸客咋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞