[I/A]Pokemon Masters (38)| 寵物小精靈-夏日盛會の決戰炎帝【勿忘五大訴求】

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
比卡超同回數券
巴打最緊要每日抽少少時間打大修練拎滴晶,完成嗰水屬培育拎滴晶同升拍,莊園暫時推住屍升,後期可能要2日先一關大Boss

抽pool方法好似巴打咁講 儲住石等限定
下個限定係巨金re-run, 如果你唔急可以等埋下月datamine睇下有冇其他限定抽 ;老噴我諗最快要8月先re-run
D新活動同攻略可以睇po#1 或者我最近開嗰wix網(置頂) 再唔係 問巴打們都得 呢度d巴打好有心
我早幾日都做緊依樣野
但個陣小光活動
咩都1次過有得打晒
依加掛機應該麻煩少少
但都好快
我換到拍3比卡超就開始換進化石個D
遲D進晒就升返拍5比卡超同回數卷
抽一隻就ok
輕鬆啦
我一隊ko左
3星舞天鵝(人人都有送既,最好升過石盤同食餅洗扣防)
3星水鼬(應該好難無,爆lv就得)
黑魯卡 (升過咬住石盤)

一隊過左炎帝3
呢隊未升爆都可能殺到 2/3 1/2血
再用物攻手 大大力打(- 6物防)
炎帝其實應該第一條血定第三條血落毒好d?
佢第三條血成日出幾下技就殺曬 仲要熱風灼傷曬輸出唔到
我覺得最後一條血好難同佢硬碰先要靠毒
尤其係如果唔係開始打落去, 第3條血無咁多時間俾你上buff
巴打講得啱
落毒打法係減輕之後入場打手嘅壓力
但係個中毒效果延長唔到去下條血
所以揀佢火力最澎湃即係最後一條血嗰陣落毒會係最好
建議你一隻叉字蝠入去落毒
之後打手配兩隻回血
咁應該高效率啲
睇完啟羊條保母蟲片
https://youtu.be/EfJdy0GE600
寶3保母蟲真係阿噴既最佳拍擋
入場減特防 配埋1技狂buff自己 仲要晴天回血
加隻烈焰馬可以發展做細胞二世 攻手轉型半坦
一週年復刻老噴再加火系培育出夏伯就
發覺最唔穩定真係普通經書,
其他野開autoclicker你都會預到大約時間幾耐就會刷到幾多野

之前無打烈空同獅子活動,睇下最後刷完戰力去唔去到六十萬先
被動20%BUFF全能力
拍2再上30%BUFF全能力
拍3直頭40% BUFF全能力
係CLS
打手又得 晴SUP又得
好似幾抵歪
18號先出
搏個十抽
講錯,係道館筆記
下次打下d有得刷筆記既活動
平時farm係比較花時間
嵹館筆記係好缺
4天王開頭2,3日會缺
但一路刷落去
道館筆記用量太大
四天王會有突
慢慢啦我都升完無耐
巨金叫緊你
呢隻應該唔入巨金池,想搏一隻返黎玩下
而家萬三石,留返30抽比巨金算
我直接巨金
希望拍3到
叫你朋友幫下你
拎個AC入佢手機先
祝好運
抽下寶母蟲囉
留石拍2巨金囉
多謝巴打們意見
咁我第1 2條血都係沙暴隊 同夢夢debuff隊
第三條血先落毒再靠老噴試試佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞