[I/A]Pokemon Masters (38)| 寵物小精靈-夏日盛會の決戰炎帝【勿忘五大訴求】

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
好多寵唔係必要既,只係砌隊時多選擇啲姐
但石盤啲滴晶真係要追趁而家仲有水屬培育快啲做埋啲任拎3000滴晶
好啦咁唯有儲石睇下月尾抽巨金
想問莊園係咪堆屍都應該每日堆過去?見大家打得好輕鬆,但我第10關開始已經覺得難打
個陣一出石盤,見頭幾隻石盤好似一般但又要刷好耐,所以直接停玩左一排。
估唔到而家D石盤咁勁,其實石盤既影響力係咪大過潛能好多?卷軸同滴晶都無乜方法入手
今輪30號先完 應該堆屍都過到啦
每次莊園都係第10關開始難的打到後面你仲燥
石盤同潛能都好重要,潛能可以打完今次莊園先搞
打唔過係到問好多巴打都會答你
咁盡量堆屍每日過2關咁過
見到呢到好多高手都可以1隊刷上去,或者1日就打到十幾二十關咁咁多位巴打真係好犀利
一隊個啲痴線佬黎
日子有功姐 有晶有多幾隻唔同拍組你都可以架
有炎帝

徽章送
可以試下畏縮+老噴
巨金可以等到出左下個月datamine先抽
如果下個月有想要/勁既限定
可以預住抽2隻先
如果下個月冇咩特別
咁就抽3隻再用一個月回氣迎接一週年啦
無肥大
幾時復刻
無老噴無特登打晶Hea玩老手表示一日打到13,4關已經極限
肥大目前真係純粹得個儲字
莊員傳說同farm裝見唔到實用價值
無老噴 抽左2萬石都係比拍5伊貝我
出得呢個章就離復刻唔遠

仲可以逆向思維,地龍復刻出盤嗰時開咗villa新關俾滿盤地龍威

肥大復刻應該都會有得威,而依家營運主力推arena, 好大機會出新boss弱龍,而龍技只剋龍,咁就可以鎖定未出現過嘅龍系神獸

再諗埋營運懶撚習性,我估會懶得整新戰鬥場景,仲唔係用現成場地出冰龍

好耐冇9up過其實唔多make sense
隻伊貝起碼拍3,可以開大技回氣
好似fix 左,試左幾次都唔得
我拍5但無美立斯 好想要
黎緊應該會復刻老噴 祝巴打好運
多謝樓豬
武騰巴 係咪牙噴拍3就夠
擺咗入冰櫃
我9估下個月集中出弱妖精同龍活動
妖精for新神獸活動 (冰龍)
龍 for Arena (拉帝兄妹)
刷左三日終於由15對變到50對滿突破拎金章
應該要多幾日要可以全部突哂同滿lv到

Btw我想問你地啲每日卷通常會換啲咩?定係一值儲住?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞