[I/A]Pokemon Masters (38)| 寵物小精靈-夏日盛會の決戰炎帝【勿忘五大訴求】

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
同我一樣中兩隻大吾 算係咁
今日抽20抽一隻水獺(拍1)一隻鱷魚(拍5)是否應該收手
得返8000石
岩 要知足
上次垃圾噴個up課晒所有discount pack得保底個1隻
同你相反
老噴十抽拍2左
但係竹蘭巨金各自射左萬幾石毛都冇條加埋復刻個萬幾石先拍1竹蘭
我最黑係一月抽竹蘭抽到保底先得一隻,不過之後啲限定/限定重出人品都唔錯,唔洗抽到保底,而家老噴裂咬拍3 巨金拍2
最黑係老噴9x抽一隻都唔中 課一次抽到保底拍3
課金只限一次 太貴不會再課
btw鋼系培育換4星糖嗰款券係咪得每日一次嘅solo ultra hard可以拎倒?
急既可以用回數券
老虎都等餅
唔急嘅,已經換左3星tech糖,4星糖之前嗰粒都未用,冇適合人選餵
我餵左前兩粒比刺龍王上拍3
呢粒觀望下 睇下仙伊出盤餵唔餵比佢
係wor,原來之前派左兩粒4星攻糖,今次係第三粒
營運擺明玩野,勁嘅3星攻手(企鵝 路卡 牙牙)多過4星攻手咁多,但就派多啲4星攻糖

黎緊如果出石系培育,班吉拉會加入爭3星攻糖
屌 今次仲有黑魯加拍5同大吾拍4
一隻新5星都無
派多啲tech糖sup糖好過啦
都唔知巴打係好彩定黑仔
但都好過冇啦
全世界等緊3星sup糖俾天鵝
第二粒可能會俾海星
有的話我掙扎緊比海星定天鵝
天鵝好似拍2已經好勁,但海星拍3就多野玩好多
但係天鵝拍3又有flinch
之前有無人提過呢個網嘅補正/機率/倍率?
http://pokemasujikaku.com/d/%A5%E9%A5%F3%A5%AF%CA%E4%C0%B5%A1%A6%B3%CE%CE%A8%A1%A6%C7%DC%CE%A8
有講每樣效果係幾多
唔知真唔真 但有睇個日本仔youtuber平時講啲技能效果都同呢個網一樣

攻防+6 得1.8倍無正傳加咁多
妨害/異常確率上昇1 原來已經係機率2倍 其實幾勁
gamepress好早期就有page講,同呢個網一致
呢隻驚buff太易上,同主系列一樣嘅話就好難balance啲passive技
25我諗到最合理嘅係X鹿, 配earth power都好符合背景設定
題外話
睇返XY/XYZ真係歷代動畫巔峰
D歌又好好聽

幾時出甲賀忍蛙
拍4開始抽到限定都唔覺開心
寧願要D新5星豐富下戰術
好想要富迪啊
玩左咁多日smile刷到流牙血都未捉到精靈
屌你老母小鋸鱷食撚屎啦你老母臭閪 垃圾驚10你老母%
0.幾%都可以出兩次你話你係咪食撚左屎黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞