北區有咩上車盤 (2)

615 回覆
4 Like 5 Dislike
通常多成交個價會質落少少,但多成交完啲盤去得7788又會升返
買得花都多數係自住,實用性高
碧湖呢除左鑽廳
完全唔明花都有咩好
管理費貴,外觀一樣又係舊又殘
樓下商場冇人氣
除左有蓋可以行到閪鐵,完全諗唔到有咩優勝
間隔四正(如果你睇過姦晴同碧湖就知分別),樓下同對面有齊哂日常所需,巴士大站,管理費合理

價錢比姦晴平按近10%
姦睛有咩好?粉嶺要呢個價真係為咩?
姦情得個新字
仲平過碧湖少少,你話殘又未算好殘
咁你覺得邊個屋苑好?講埋出黎參考下
花都d 用料好差喎。。
華x樓呀嘛
https://ps.hket.com/article/2769694/%E8%B3%87%E9%87%91%E6%B5%81%E5%85%A5%E4%BA%8C%E4%B8%89%E7%B6%AB%E5%B1%8B%E8%8B%91%20%E4%B8%8A%E5%91%A8%E5%B9%B3%E5%9D%87%E6%88%90%E4%BA%A4%E9%87%8F%E5%A2%9E?mtc=60035

二、三綫屋苑交投回升,粉嶺御庭軒錄10月首宗成交,美聯物業帝庭軒分行業務董事葉劍威指出,屋苑6座高層B室,實用面積462平方呎,大2房,原本開價668萬元,最後減價28萬元,以市價640萬元易手,實用呎價13,853元。

原業主於2008年以181.8萬元購入,持貨12年帳面獲利458.2萬元,單位升值2.5倍。資料顯示,同座同室一個低層戶於9月以607萬元易手,剛易手單位屬高層,兩者層數相距17層,樓價相差33萬元,反映出優質單位有價有市。
花都恆地wo....
嘩 呢個貴喎 呢個價咁傻豬買聯和
華x 有份的
聯和兩房都要過6百
都有幾多車直出市區既,未必使出東鐵站, 不過第a真係超多人, 皇后山同山麗苑
呢個價泊得住姦情
大家都講唔方便,舊,用料差,唔值價,
咁大家有邊個屋苑好介紹?
御庭軒大兩房都keep住成到600左右嘅
駁程小巴姐係衰,不過呢口價寧願姦情
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞