北區有咩上車盤 (2)

615 回覆
4 Like 5 Dislike
開放式真係比狗住
大家都係睇送食飯, 唔使咁激既
之前我都係咁諗
但身邊有人16年買左間而家賺左一球
16 年買咩都賺架啦
除非買中凶宅
但諗住垃圾開放式買左都無人屌
但低估左香港人做狗心態
百幾呎都真係有人接
而家開放式, 工作露台已經係標準
仲要話開放式間屋空間感大啲
空間感睇啲樓市裝修節目可以一集聽十幾次
朝早連吐露港上大老山公路都同大學入馬鞍山堆車打交,
塞番轉頭係基本,
都未計班76打尖再收慢

新城市例位早晚日日上映都費事講

夜晚入大埔落大埔墟出口100>50 又搞到堆車倒塞,

北區 雞嶺連環塞呢D經典場面應該不日上映

19政府都唔諗住改善下,淨係起三跑,

依家車流量應該一早要起香園圍公路果陣
開多條BYPASS 大埔-城隧口分流啦.
連龍山咁長都可以唔洗收錢,

依家先慢慢玩條大埔公路,
遲左幾耐,

T4又唔趁早起,一動工依家車公廟上蓋果班一定同您嘈
19政府諗住公居屋冇人有車嘛,
您見近幾年D大邨有幾可有停車場大樓O者...除左德朗...

水泉澳,安達安泰,果班日日跑山O既...

BTW您咁講,....
粉嶺公路做緊四線工程果陣,
吐露港大埔-大學應該要開工做到五線
不如話發展商推廣單身主義成日比STUDIO FLAT

又唔見佢學誠哥細極都比兩房則比您上車先成家立室...

依家倒轉黎玩O既...
689開始起樓唔諗配套,起插針樓單純想沖高單位供應。
大埔格離仲要係吐露港,我諗佢過幾年咪話填開起繞路就算
aa話自己住個單位唔使大,個會所大就夠招呼朋友
但事實係比咁大你,你又未必有錢買
佢有冇教埋日日落去沖涼
我聽日經過再影俾你睇😇
預祝巴打你置業成功
呢張我喺牽情間商場嗰間唔記得乜嘢地產舖影,佢哋貼咗喺門口
呢位巴打好好
成日影成交價
多謝巴打讚賞,好開心,希望大家唔好俾agent誤導,成交價為準,無謂心急入咗貴貨
即日放即日賣,其實都幾恐怖
剛需...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞