理大2019畢業生report終於出左

486 回覆
187 Like 10 Dislike
請問點樣爆到hi ?
講左咁多年就爆,結果大部分人都有本行offer
所以,請大家相信我風間巴
all in 工程
信者得救
EIE 2.8
關咩係,呃人孭鑊咋
26分出到黎拎返20k都成問題
nursing 有1個 "Protective Services" $43845

睇番正好係上年白衫狗人工

唔知係邊撚個呢
定係救護主任
Search左下得3萬8,而且招聘時間似乎錯過咗佢個統計時間

人讀Nursing救人
佢讀Nursing就打人仲要係帶隊打人,正仆街,2019Nursing之星
nursing出咗個敗類
樹大有枯枝
諗起之前都有新聞採訪過應徵白杉嘅CU nursing黃同學
條友仲話咩工作性質具挑戰性
可能係呢啲人眼中帶隊扑人比起醫院救人真係更有挑戰性
唉, 我得poly文科同能仁社工有offer
照咁睇真係唯有揀能仁
果D 係咪hea 住搵風流工... 講真見到minimum 有8000 9000 ,真係會有?
理大mech好勁喎
去GE po一睇,大把人有offer,仲有人收到emsd offer 喎
睇黎話理大mech唔好嘅人一定係假膠
可能grad左先做intern, 係咁上下
唱淡好多都係唔想多人同佢爭
poly engine 根本出路好好
咁既分數有咁既人工, 算係咁啦
engineering physic 15,195
mphil讀完可以做咩/點發展
其實得護理行業或政府工,人工高

其他學系可以唔駛理
poly易入政府大公司
poly絕對有能力爭工程界No. 1學府

果班成日叫我唔好吹奏poly嘅人收收皮先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞