欅坂46暨日向坂46交流區第一百零二回 長沢くんおめでとう!

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
要走個班個班都去晒啦,我覺得剩返個班應該會耐d

同埋小池都上位期,唔會走啦?
點樣睇得了上緊位,個個都無工開
九單又無入
強烈要求再度大鍋飯呀屌你老母shit flower
聽過D人講佢個樣似綾瀬遙
哈哈,咁疫症期間佢地都集體收皮既

不過見之前shit幫小池出寫真,應該唔打算棄佢架?
對比雙花就睇到咩叫明顯地棄左
https://youtu.be/2bQqrXDRRlE
井口係大家嘅開心果
不過中間有少少洋蔥
見到雙花第一時間係諗到日向個邊
wiki完先記得欅坂都有雙花
如果繼續落去,過多兩三年久美畢業其實好花有機會接隊長位
鈴花就真係前路不明

利申:鳩up
鈴花係綜藝班top 真係唔駛擔心
仲有鈴花同好花一樣 都係咁全能
鈴花好花之間嘅關係同久美史帆好似
咁我都同意鈴花綜藝係算團入面top果級
但由於成團人平均綜藝力都唔差既時候我會覺得佢都係唔夠突出
即係假設欅既綜藝top同中段班係差十級,咁日向既綜藝top同中段班可能差距大概係三四級左右
利申番唔係想特登比較兩邊d綜藝,純粹打個比喻
解釋番我會擔心鈴花,加埋再之前其實佢都有表現出佢對自己方向既憂慮(不過呢排好似好左d)
其實都係睇shit and flower肯唔肯推佢出村姐
以佢實力,有資源嘅話佢都應該去到高山同馬拿豬嘅高度
不過轉咗遙距錄製之後
我覺得佢係坂道入面用zoom用得最好
自己整virtual background同寫個や係張紙度
都係令我有啲估唔到

坂道同世代の参加曲一覧
我地2期真係好撚慘,乜撚都無
乃新四期同晌新三期可能仲快過欅二期
佢成日咁飲法會唔會好傷身
多謝營運
有大園玲b特典啊
晌山齊士 全能到仆街
參加曲なし 一句就完
慘到一個點
個や真係好識玩

咁就啱啦,二期同新二期就唔會有隔膜
肥茜茜一上封面又瘦返
再上次一已經係影寫真嗰期
無新歌 但上年無數錯係最多con嘅一年
アニラ(大阪)
アニラ(武道館)
共和国
Rock in Japan
夏ツアー(仙台、横浜、大阪、福岡)
夏ツアー(ドーム)
我覺得無撚得比喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞