欅坂46暨日向坂46交流區第一百零二回 長沢くんおめでとう!

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
大家都怪錯營運了
做仆街野同佢正又無衝突既
呢個放大鏡時代真係好恐怖

開始調轉諗班mb其實唔蠢,無乜點post 相同出blog 咁咪少左d用開放大鏡既fans 出黎捉住佢地

梨加如果唔似佢兩個朋友咁俾人影到正拖手相,佢應該無任何行蹤同對比圖俾人捉到
練到係自拍眼珠睇返個環境
我ok

多啦A夢~
唔重要啦,d人開心咪得
乃果件冇斷正在籍拍拖同埋去酒店爆房嘛點同

akb果件當年都俾人追屌好耐啦,第2年總選收埋皮

只係過咗咁耐你先覺得冇人屌姐
其實松村都好爆⋯
但都係留到而家
佢事後d性格好似有變咗d嘅

同埋好似肯主動帶d後輩

不過講到尾就係佢自己想做+公司想留佢姐,佢又唔趕住結婚咪做多陣

如果佢唔止俾人影到係街kiss而係爆房相咁佢同乃都收皮了
Hono
同埋佢本邊都係偶像嘅料嚟,好多範都得(演技 綜藝 MC),又叻女好識做人,就算有依單新聞出現,啲人都好鐘意睇佢,到依家都有好多fans

早排仲拍埋電影
如果流出消息係真咁775 好早之前都想嫁人

所以後尾先唔做idol咋嘛

如果佢想做嘅話我覺得留個人嚟賣握手券其實ok嘅

不過佢咁多相同證據流出就另計啦
呢單嚇死人
世界好可怕

但其實個時張相有幾高清呀,咁都睇到
幾時有電台俾佢做regular
依樣真,upload愈少,捉到痛腳機會愈少
道個歉
潛一排
之後繼續努力工作
過多陣就冇人講架啦
所有二期要有model 約,電台約
全部都要等九單出左先有啦
2期可以係咩9都冇ge情況之下keep到呢種人氣已經好勁
日本應該有大野準備爆長沢單野應該好快冇事
又有咩大野爆
渡部健(佐佐木希個老公)突然宣布自肅停晒所有節目

而家懷疑緊係家暴定不倫
等緊邊份雜誌爆
都唔可以話俾咩無
之前四月個期雜誌好明顯係原紀錄片個期既資源

我諗營運原本就真係有計劃去推今年新欅既
列好晒有咩人要走之後一炮過幫欅上地上波一次,再擲隻碟出黎,燒最後既東蛋

4月定左上紀錄片,想燒所謂平手一強既揭秘故,
775要結婚,上畫前極速清算埋

上完畫,食住個勢,出新九單,去咩節目都有全新欅坂做selling point ,大大力推二期,由一期自生自滅
之後仲名正言順入秋跳入游泳池
營運年頭個時一定覺得自己好醒啦,榨乾平手個名再簽佢,忍辱負重唔出九單推友香出黎擋
我見個個認定係佢打老婆
個個都插定話佢個老婆咁靚仲唔知足
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞