欅坂46暨日向坂46交流區第一百零二回 長沢くんおめでとう!

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
原來係我未瞓醒今日星期六
你講真話
775 係團內已經好似訂咗婚,唔到最後一刻都唔講會結婚

淨係依樣已經唔得啦
無錯,無話一定要棄既
不過今次傷害大d者,睇住佢一個大話冚一個
仲要block 晒最新個幾個既留言區

佢想靠直播同會員賺錢可能都蚊蚊地了
認同
但絕對可以處理得更加好
同埋都鄧大小姐呢D為團仆心仆命嘅member唔抵
依個都真,結婚同距離畢業時間實在太短,太引人懷疑。佢都要諗下欅MB其實依半年都等緊出9單出show等開工⋯⋯
咁如果唔係俾人爆佢可能唔話俾你聽結婚呢
明知依個圈唔容許咁做,一係自律,一係收好啲,一係用好啲嘅方法講出等人繼續支持,唔係最後最大影響嘅都係自己

唔知佢哋依家關係點呢
長沢啱啱畢業嗰陣璃子仲會成日喺blog到提佢,依家已經無提。
走咗個啲通常都唔俾講ga la
之前 小池同odnn去玩都唔俾講
要出駱駝 emoji
嗰陣都走咗,照提,我仲認為啲staff會唔畀提
唔會白紙黑字講到明 但大家都知咩事 會心裏有數啦
其實畢咗業之後認在籍時拍緊拖我係ok嘅
畢竟都已經走咗 講句sorry咪得
但沖出嚟作故仔講大話之後再被踢爆就柒左D囉
已經比人爆左2月個陣已經訂婚啦IT社長D朋友係twitter恭喜佢結婚Del左account都仲搵到D comment
所以咪話做IT都唔識保密
akb都可以重開劇場欅究竟幾時先有新消息
前一日先話畢業後先拍拖,後一日就比人爆晒D嘢,太多大話邊呃到人丫
(本身佢畢業果陣都好sad,而家諗返真係...
當時仲估係同S&F 計唔掂數
點估到原來佢都有人要
未解封飛唔到 唔好咁快ok?
我以為佢想專心做漫畫,之後佢出返嚟同織栗開SNS果陣真係好開心點都好啦,佢夠膽繼續做我夠膽睇,但應該都唔會課金了
應該有排都未開到渣手會日本爆得咁勁

咁幸福咁開心就唔應該收收埋埋啦 仲未畢業嗰陣已經開始拍拖都可以講出嚟等大家祝福下架
今日老婆隻手仔咁凍嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞