欅坂46暨日向坂46交流區第一百零二回 長沢くんおめでとう!

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
775 同個fd, 睇落唔似同男友傾計
「偶像意識」搞到我諗起akb 神七,確實依一代嘅偶像係依一面真係差少少,覺悟未夠
即之前運動服同碎花裙先可能係前男友擲出黎?

佢識埋d咩人⋯⋯依家咁樣逐個擲野出黎害佢既
係lor 先上得嗰幾集
其實新二期幾正 係得遠藤麻麻哋
可能我係睇欅入坑又唔去握手會 我只要你啲歌同表演交到課就得

不過如果個個飯都係我呢類咁啲碟又唔會賣得
我咁諗啦,唔係話idol一想拍拖就=冇偶像意識

反而係點樣可以避俾人影到,斷正緊要d

至少我睇近期咁多單都係衰俾人影到+件衫可以俾人拎去做cross referencing

起碼你平時返工/握手會/影上blog嘅衫唔好同拍拖著嘅一樣先啦
其實唔信運動服會比佢地拎返屋企自己著呢啲應該電視台服裝部keep掛
運動服同碎花裙酒店相係IT社長post喺自己private twitter account
俾條仔d follower cap低爆出黎
有說係因為775揀咗it社長,條ex唔gur咪爆大獲
睇睇下就靚架喇
鐘意增本同大沼,佢哋真係好搞笑,觀望多幾集遲早變推

日本手足係快手
新二期整體都真係唔錯
一開始我都覺大園玲個樣怪怪地,
依家越睇越順眼
覺得佢個樣怪怪哋
新二期最正就係佢
唔係話套運動服係佢自己咩?
佢著開中學時代既衫當居家服?
Sor 我冇跟進開唔係節目果套?
花生群眾先最恐怖

所以話公司根本唔洗特別禁你拍拖,d群眾根本共識左偶像係唔可以拍拖呢件事

775唔認籍內拍 >全世界就要揭佢係籍內拍

岩先去睇番個集,遮左樣張相件衫條邊係藍色,
節目上係綠色邊,唔係同一套黎
我見日本妹好似興著中學運動服當睡衣咋

唔記得張圖係咪咩睡衣集個類
既然唔同色,仲有無人試圖反證唔係佢?
定所有野都已經實證到無得再俾775辯解?

我覺得佢好慘
我都覺好慘話晒佢地都叫畀咗幾年既幸福時間我地
人都走埋,咁bin c法好慘
因愛成恨呀。
本身775 grad咗先拍拖結婚都ok

最大問題係在籍拍拖同呃奶粉錢
係...反正佢都走左啦
可能佢之前完全退出 唔搞私人Fans club就冇咁大鑊不過冇得如果
但如果2月就知8月會結婚點解又會搞咁多又網又盛呢
收割結婚資金
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞