欅坂46暨日向坂46交流區第一百零二回 長沢くんおめでとう!

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
總結:追日向坂好過 井口又有承擔責任
啱啱訂閱咗佢YouTube支持下佢
從來偶像包裝只係攞嚟揾錢既技倆,根本FANS都心知肚明自己追緊既偶像私底下都會食煙飲酒講粗口,只係偶像呢個包裝將佢地所有野美好化哂等FANS可以易啲呃到自己

爭在最後督爆個大話既係偶像本人,定係其他人

學上面啲巴打話齋,如果今日775係自爆唔係俾文春爆,大家都會祝福前祝福後,唔會搞到今日咁,FANS又覺得自己俾人呃,775又誠信破產。

拆穿個大話後果咁大,在藉嗰時冇可能自爆,仲會連累埋成隊人,然後事務所都會驚mb有樣學樣,一定係殺雞儆猴
比人爆都唔止
仲要講大話兜然後話自己唔想混亂先呃
啱呀
大大方方咁認錯道歉都冇咁肉酸
真,淨係主動畢業已經值得加分
個個都想佢留但係佢都係頭也不回咁走
本身都知自己係團入面唔係紅,年紀又大大哋,順便走埋

但anyway, 主動quit係好值得欣賞
仲要咁岩隊長抽空割瘡個集又出左街
本身都有堆人覺得佢唔夠努力hea跳呃飯食,又俾人變重狙擊
欅寫占卜果集仲話2020年7~8月係佢人生嘅高峰
某種意義嚟講係中咗
一世都忘記唔到既記憶
但佢咁都係最好運?
係咪因為佢有實際收入,其他mb 係屋企無糧出
本身對佢無咩好感
自己都唔知咩原因
睇黎我直覺都好強下
好記得咩成人式件和服老母揀唔岩色
之後佢好似剪爛左?
本身無依單野成堆人話佢好努力
Sd msg/blog個d
而家
我估都有底薪嘅,但一定唔夠佢多
9單今年有冇望
仲有冇近視但keep住帶con(唔係color con,係透明嗰隻
反轉豬肚就係
長澤呢條臭雞點兜都冇用架啦
就算玩遊戲都有規矩啦 話明禁止戀愛
要選擇拍拖咪退左團先拍囉 冇人唔比你拍
呃左fans成年幾 退左團都仲呃緊
如果唔係比人爆左出嚟而家肯定仲呃緊班傻仔
睇下佢幾時比條仔中出飛好過
有冇人覺得長澤個樣有d似劉以達
邊到似....
營運又反cup
一單還一單,營運都唔係好野
QQ
剩係覺得好熱
垃圾STAFF又走左去車震唔記得左POST?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞