soundbar買嚟睇戲, q60r /yas 209/Sony x8500/denon s216 最抵玩?

209 回覆
2 Like 4 Dislike
未聽過S216所以答你唔到
睇你想要重低音定係atmos, 209嘅重低音我自己就好滿意.
209買唔買得過呀?
耳聽為實, 自己去電器舖試聽吓先.
去尖咀通利試囉
爬完文都唔係好清楚q60 同209 各自有咩好
Sony ht-x8500 同yamaha 209 點簡好
本身電視有dolby atmos
再問Htx8500 同denon dhts216 比, 點簡
大家都係一體式既2.1
我會買denon,聲靚又平啲,款我接受到
Sony 就靚仔啲
房空間有限,唯有買短sound bar
sony ht s200f 入唔入得過?
建議jbl bar 2.0 all in one
冇位放subwoofer 選擇係咪得denon jbl2.0 同yamaha買得過
Sonos beams用緊幾好
佢上一代207 淨係dts x個表現 再加上個價
已經屈哂同價位soundbar
電視support Atoms同有earc 就SONY X8500

無就 平靚正 Denon s216
有位放subwoofer就yas 209
啱啱行過見到bose有隻新tv speaker出左,兩千蚊好吸引
點解冇人推yas 408
如果電視suppprt atmos 但係用denons216同yas209 會唔會好哂

屋企無咩位 諗住subwoofer 放窗台好 定係買s216/x8500
電視support atoms 梗係買返support atoms 既sound bar, subwoofer放窗台會影響效果,同埋無見過人咁放
個人強力推介Bose soundbar 700 低音加 surround

一步到位之選
divialet gold phantom
B&o新果支點睇?
會唔會淨係賣牌子
jbl9.1 定 samsung q90r 好d ?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞