soundbar買嚟睇戲, q60r /yas 209/Sony x8500/denon s216 最抵玩?

209 回覆
2 Like 4 Dislike
你之前用邊間私集?
硬係覺得好易整爛
其實可以問下賣家件嘢本身係咪寄順豐,如果係嘅話就可以問佢可唔可以幫手聯絡順豐改地址轉送去私集,噉就冇咁甘
JBL 新果套唔錯~
搭單問
如果blu-ray機用hdmi係咪一定要加隻amp再加speaker
想直接出soundbar就用返coaxial
我ps4駁電視 電視用hdmi arc輸出soundbar
隻mon同blu-ray機無hami arc
coaxial線又難買
Ching係咪講緊 bar 9.1?
yes!
係咪無人用索尼 Z9F
貴得黎唔值呢個價sub仔冇力,配埋後置都冇乜用
而x9000f 就唔知點解佢d聲就好焗促咁,反而x8500就冇呢個問題
12k筆直 最好under 10k
師兄有冇一套5.1(或7.1)推介

呢set最抵,有7.1.2,二千人仔
想買YAS-209, 請問去邊間買好
行貨
有冇link睇下
點解無二代?
緮置本段内容¢thNK1wGWjnV¢达开👉τao寶👈或掂击链街https://m.tb.cn/h.VpzCJtf?sm=c85291 至瀏lan嘂..【LG SL8YG SL9YG SL10YG SN7Y SN9YG SN10Y SN11R回音壁音响】
平平地玩下都抵
AV LIFE?
最後去咗蘇X買$2780
去AV睇過$2880個師奶sales仲要cool到爆
有冇食評
我都想搵依個價位嘅soundbar
以3K呢個價位嚟講無論高中低音都係水準之作, 而立體感亦都唔錯, 同埋功能唔錯, 又有藍芽又有Wifi, 唯一可惜係無Dolby Atmos, 不過如果有就應該唔只呢個價錢...
諗緊買denon s216定yas-209好
有冇意見
ysp 2700/ 5600
你買完會覺得無買錯
Sony x8500有Atmos,亦都係同價位。

btw,買過低一級既yas-109,啲聲只可以話好過電視直出,但完全唔合格。唔通yas-209對比109有咁大進步?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞