少少懷疑美國示威係咪同中共有關

310 回覆
734 Like 69 Dislike
擺到明係,之前美國搞撚到香港咁慘,依家有中共幫手搞返佢,個心終於平衡返
中共可能派人上去帶風向
加劇分化市民同美警
小粉紅就塑造,香港示威者就好似美國示威者
黑警就好似美國警察
Trump話要兵平亂,等同中共要推國安一樣
仲慘啲都得呀垃圾
睇連登就知突然多咗5毛分化緊
唔洗懷疑 根本就係
D支那小粉紅再加華蠢營條死8婆係咁撥火!有冇計可以係Twitter 幫幫手!??
侵仔連任好似好多阻濟,比Joe Biden選到就仆街
光復美國時代革命
唔好on9 站在佢地立場
咁同藍絲話香港人示威係收美國錢無分別

美國一向有種族歧視同警暴問題

同埋你無直接證據證明係有關,唔同721
講真
佢一日唔改革警隊一日都會係咁
所以道歉係無用
制裁殺人嗰個都無用
警隊個文化唔變始終會係咁
同埋之前Baltimore一樣示威到癡線
嗰陣香港人對抗爭無乜留意咁解
樓主呢啲陰謀論同藍絲話我地收咗錢無異
絕對唔出奇,先唔好全盤否認呢個可能性,美國亂,對中國有利
肯定收咗中國錢
[反國安法]"反詩"兩首
https://lih.kg/2042910
你上twitter度睇下就知已經開緊turbo,總之就係洗到你淨係睇到佢講野
我覺得可以試下,先屈左民主黨同ccp 策劃,睇佢地點解釋,如果真係策劃,就幫左trump攞好多民意,如果係假既,咪最多一笑置之
應該美國警察制度問題
之前係netflix睇patriot act話
美國警察幾乎冇可能被告
佢地有咩有限豁免權
好似要有案例先可以告
仲有佢地加入工會可以之後
係被調查期間可以覆核所有證據
所以好難告得入
好撚多五毛襯機抹黑香港,屌
中國特工 vs 美國 cia

影到有亞洲人指手劃腳未?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞